vrijdag 11 maart 2011

Kiko Water Eyeshadow (Royal Blue)

In mijn grote Essen-shoplog hebben jullie dit schatje al kunnen zien... Kiko Water Eyeshadow in de kleur #05 Royal Blue. Deze komt uit de Limited Edition collectie genaamd Electric Town. Deze collectie bevat allemaal super schattige en aparte producten, waar ik helemaal blij van werd. Eigenlijk wilde ik nog de Water Blush meenemen(een soort vloeibare blush in een tube... pretty!), maar besloot het dit keer gewoon bij één oogschaduw te houden.

Ik wilde graag een mooie blauwe kleur hebben. Eentje die ik makkelijk met allerlei andere kleuren zou kunnen combineren en waar ik zonder bij na te denken looks mee zou kunnen maken. Blauw is wat dat betreft geen makkelijke kleur, omdat het er snel ordinair/"granny"-achtig uit kan zien. In het vaste assortiment van Kiko heb ik eerst een andere (donkerdere) kleur blauw uitgekozen. Maar toen ik deze zag, wist ik dat ik niet om dit schatje heen kon.

De verpakking van deze LE oogschaduw is veel chiquer dan die uit het vaste assortiment. Het doosje is luxer en het zat in een wit stoffen zakje. Wat ook een verschil is: het heeft een naam. De gewone oogschaduws hebben alleen een nummer.

Hoe het er vanbinnen uitziet is echt helemaal te gek. Ik vind het bijna zonde om het te gebruiken (gelukkig heb ik nu alles op de foto!). Het is net een golf, super mooi reliëf, I love it!

De kleur is ook weer zo apart. Het is heel koel blauw met een beetje paars erin. Deze oogschaduw heeft een geweldige shimmer, het lijkt op een crème-oogschaduw. Prachtig! Maar dan de swatches...

Je ziet duidelijk het verschil tussen droog en nat aanbrengen. Het is niet voor niets een wet 'n dry oogschaduw. Door je kwastje eerst nat te maken, zorg je ervoor dat de kleur intenser en dieper wordt. Gebruik je het droog - dat is precies voor de liefhebbers van hele subtiele looks. Kortom, ik ben fan!

17 opmerkingen:

 1. Wat een mooi reliëf, dat is typisch iets waar ik ook voor zou zwichten. En het is ook een mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dat reliëf is echt mooi, alleen daarom zou ik hem al willen hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een juweeltje! Prachtig om in je stash te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke texture. Mooi hoor. De swatch is gorgeous. (L)
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw een prachtige oogschaduw, jammer dat het niet in nederland verkrijgbaar is. Zelf heb ik ook 5 producten uit Milaan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er echt prachtig uit
  De kleur is ook echt mooi!
  Als ik de volgende keer in Duitsland ben ga ik zeker een paar oogschaduws kopen bij KIKO!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende kleur blauw! Echt heel bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een ontzettend mooie oogschaduw! Prachtige kleur en prachtige vorm!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van die verpakking ga ik al watertanden, natuurlijk is het ook een erg mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De kleur vind ik een beetje tegen vallen, zo te zien ben ik de enige, hhee! De verpakking vind ik wel echt super gaaf! =D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wooooooow!!!! Wat cool! *_______* Dat mensen zoiets verzinnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, erg mooie blauwe kleur! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, zo mooi! Dat is nu echt een verzamelstuk! Zo'n mooie blauwe kleur!

  BeantwoordenVerwijderen