vrijdag 18 maart 2011

Krullen in je haar: makkelijker dan met een krultang

Ik heb van dat haar dat net niet stijl is, maar waar wel hier en daar een slag in zit. Het is niet zo dat ik het lelijk vind, maar het is zo jammer dat het geen van beide is. Af en toe wil ik er dan ook iets anders mee, maar veel tijd wil ik aan mijn haar nooit besteden. Toch draag ik de laatste tijd steeds vaker krullen en dat bevalt mij wel... je krijgt er veel meer volume door en je haar zit eigenlijk altijd goed... en het kost nauwelijks tijd om ze te maken.

Ik wil bij voorbaat zeggen dat ik niet van sleek haar houdt. Het mag van mij allemaal losser en nonchalant, een soort beachy hair. Deze krullen zijn er dan ook perfect voor. Hoe je ze maakt? Super simpel! Soms was ik mijn haar 's avonds. Als ik het gedaan heb, laat ik ze heel even drogen en dan kam ik het voorzichtig door. Daarna maak ik drie vlechtjes. Ik begin ergens vanaf het midden en niet vanaf de bovenkant (kan ook, maar dan heb je een kans dat je van dat kroes-haar krijgt). Geen styling-producten erin, gewoon puur (ook al kan ik mij voorstellen dat het voor sommige haarsoorten wel handig zou zijn). De volgende ochtend zijn mijn vlechtjes droog en heb ik een bos losse krullen. Als je juist meer krul wilt, dan kun je beter voor meer dan drie vlechten kiezen. Even met mijn handen er doorheen en klaar! How easy! Doordat je krullen krijgt, lijkt je haar trouwens korter. Dit is dan ook weer grappig om uit te proberen, omdat mijn haar normaal best lang is.

12 opmerkingen:

 1. Staat je mooi, ben altijd zo jaloers op mensen die van nature een prachtige bos krullen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. staat je inderdaad erg mooi :D

  ik ben wel blij dat ik van mezelf erg stijl haar heb, dan kan je er nog alle kanten mee op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kan je haar ook opdraaien en dan in 2 knotjes zetten als je gaat slapen. Dat doe ik altijd, omdat met vlechtjes t bij mij vaak gaat kroezen(ik heb weinig haar) en de onderkant vaak recht blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat heb je prachtig haar! Hele mooie kleur! En met die golfjes al helemaal, handige tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tip! Het staat je goed, en die krullen van jou zijn goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. bedankt voor de tip.
  Je hebt heel mooi haar.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi, ik hou wel van zo golvend haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik dat doe, zijn mijn vlechtjes de volgende ochtend nog nat :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze houdt niet van sleek haar, daar kom ik nu achter... :)

  BeantwoordenVerwijderen