zondag 6 maart 2011

LOTD: #53 is my new favorite!

Waaaauw, als ik zelfs al naar deze foto's kijk, dan begin ik weer deze kleur te bewonderen. En van welk chique merk is deze? Gewoon van de Hema! Toen ik deze kleur zag liggen, dacht ik dat het misschien in mijn new-trend-rijtje zou passen met de opvallende nudes. En ja hoor, dit is een van de mooiste nudes with a twist die ik ooit heb gehad.

#53 lijkt op het eerste gezicht een beetje te oranje, maar eigenlijk is het een mooie koraal-kleurige lippenstift. Bij de dames met een hele lichte huid zou deze kleur te opvallend kunnen zijn. Maar voor mijn huidskleur is dit een prima nude. Er zit een parelmoer-kleurige shimmer in. Normaal ben ik geen fan van dit effect, maar bij deze lipkleur vind ik het juist mooi staan.

De eerste twee foto's zijn gemaakt bij natuurlijk licht / in de zon. De laatste foto is in een iets donkerdere omgeving. Mijn huid lijkt hier ook een stuk lichter, maar de lipkleur blijft mooi en lijkt niet zo fel als in de zon (normaal is deze kleur namelijk ook helemaal niet zo fel, maar de zon doet er "gekke" dingen mee). Deze lippenstift is ook nog eens heerlijk creamy en hydrateert mijn lippen. Het is fijn om deze dagelijks te gebruiken en daarom gaat deze cuteness ook regelmatig mee in mijn tas.

9 opmerkingen: