donderdag 24 maart 2011

LOTD: Walk In The Woods (Floralista)

In de comments van mijn Floralista-shoplog waren enkele van jullie enthousiast over deze lippenstift. Dat verbaasde mij wel een beetje, omdat dit toch wel een apart kleurtje is. Het is niet zo maar een nude lippenstift, het is parelmoer nude. Maar goed, ik vind hem nog steeds mooi en ik ben dus gelukkig niet de enige :)

Parelmoer nude wordt vaak niet door velen gewaardeerd. Je moet het kunnen/willen dragen. In de Metallic collectie van Essence zat ook een soort gelijke kleur, Steel Me, maar die was meer grijzig, koeler. Deze kleur is wat dat betreft veel zachter en goed draagbaar.

In het hulsje lijkt de kleur heel licht beige. Zo is de kleur ook op de lippen en dat is het hele voordeel van deze lippenstift. Het is heel licht parelmoer beige. De kleur smelt bijna met je lippen en laat een nude glansje over. De textuur is heerlijk romig, maar niet heel dekkend (beter dan die van Essence). De kleur (of eigenlijk vooral de parelmoer-deeltjes) blijft goed zitten. Zonder eten/drinken overleeft hij zeker een uur.

13 opmerkingen:

 1. Wow, ik vind het een mooie kleur! Fijn dat ie romig is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grrrr... Waarom lukt het mij nooit om zulke mooie swatches van de lippen te maken ;))))) De kleur is echt mooi (parelmoer - I like =))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel een aparte kleur, maar ik vind hem erg mooi staan bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem ook. Die is zo mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur, hij staat je echt goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur zeg! Lekker neutraal :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kleur valt me niet tegen! Ik heb ermee in mijn handen gestaan maar kon me niet voorstellen dat ie mooi zou zijn. Maar na het zien van de foto's denk ik er toch iets anders over ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is nog best wel een mooi kleurtje! :O Lekker licht en neutraal

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Staat je erg mooi. Het is echt zo'n kleur waar ik pal aan voorbij zou lopen. Voor iets lichtere meiden lijkt hij me echt geschikt, helaas behoor ik niet tot die groep en zou deze me veranderen in een meisje met een grote make-upfail.

  BeantwoordenVerwijderen