maandag 14 maart 2011

Mijn Floralista aankoopjes


Ik heb er lang op gewacht... maar nu eindelijk ligt de nieuwe collectie van Catrice genaamd Floralista ook bij 't Kruidvat bij mij in de buurt. Op de promo-foto's zag het er enorm leuk uit, maar in het echt bleken alle kleuren nog mooier te zijn. Ik kon mezelf dan ook niet tegenhouden en heb een paar spulletjes mee naar huis genomen. Als je hier geen lente-gevoel van krijgt, dan weet ik het ook niet :) Ook lag de nieuwe collectie van Essence er al, maar ook dit keer zat er niks leuks voor mij bij.

De duo-blush uit deze collectie viel mij gelijk al op toen ik de promo-foto's zag. Ik wist dat ik die sowieso wilde hebben. En toch heb ik in de winkel even staan twijfelen of dit wel wat voor mij was. Toen ik de blush geswatches had, bleken de kleuren heel licht te zijn. Natuurlijk ideaal voor een hele bleke huid, maar dat is die van mij net niet. Ik ben enorm benieuwd hoe het er op mijn wangen uit zal zien, misschien valt het allemaal nog wel mee.

De oogschaduw-keuze was weer verrassend mooi. Er zaten hele natuurlijke kleuren tussen, zoals licht beige en licht groen. Toch heb ik voor een mooie shimmery paarse kleur gekozen... met een toepasselijke naam Berry Fairy, voor de fairies onder ons ;)

De lippenstift was de enige in zijn soort. Het is een hele aparte lichte beige kleur met een parelmoer glansje. Er zullen vast niet veel liefhebbers zijn van deze kleur, maar mij leek het wel leuk om hem uit te proberen. En hé, dit blijft een nude kleur en ik ben er fan van. De verpakking en vooral de bovenkant ervan is ook nog eens een handig spiegeltje. Het witte oogpotloodje leek mij leuk om te erbij hebben. Het is een zachte potlood die meer zilver-wit is dan gewoon wit. Mooi voor op je waterlijn.

Op dit glosje werd ik gelijk verliefd. Deze kleur gaf mij een instant lente-gevoel. De kleur is peachy pink met fijne witte shimmer erin. Super mooi! Alleen het irritant is dat ook weer hier zo'n lange spons-achtige applicator in zit. Ik vind hem vrij hard en hij neemt niet veel gloss op, waardoor je vaker met dat ding in de tube moet.. kortom, niet fijn. Maar goed, het gaat om de kleur, en die is ontzettend mooi! En dan alle swatches...

Zoals jullie kunnen zien zijn alle kleuren echt pretty. Alleen nogmaals, jammer van de blush. Ik moest ook in de winkel een paar keer swatchen voor ik hem besloot te kopen. Ik zie het wel. Bij een heftige look zou hij vast heel geschikt zijn.

22 opmerkingen:

 1. Die lipstick is zo mooi. Leuke dingen.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat potloog heb ik ook, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind de lipstick en oogschaduw echt mooi..
  Mag ik vragen waarom je geen nagellak hebt gekocht? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die gloss is inderdaad een instant oppepper!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hm, ik dacht dat ik die blush wou kopen, maar ik heb een licht getinte huid... het zou misschien te licht zijn voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeh de producten zien er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah mooi zeg! Ik wil die oogschaduw en blush! Het liefste zou ik nu naar Kruidvat rennen maar ik voel me helaas niet zo lekker...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Beautyill: goede vraag, want normaal zou ik het idd kopen :) Het waren niet mijn kleuren... ik werd gehypnotiseerd door al die andere dingetjes :P
  @Kashmira: aaauw wat zonde. Sterkte nog!!
  @Kalypso: @Miss make-up and the city: ben benieuwd hoe jullie van de swatch op de lippen gaan vinden ;) Binnenkort!
  @Charlotte: jaaaa, ik ben ook zeker een fan!
  @Perfectly Unordinary: haha ja klopt!!
  @Silva: als je donkerder bent dan ik, dan zou ik het echt niet doen... hoewel je met meerdere laagjes wel ver komt, maar daar wordt het helaas niet mooier van.
  @unebeauty: @femketje: ja hè :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die lipstick ziet er mooi uit! :D en die oogschaduw kleur is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ga morgen wel weer langs de kruidvat, ik ben nu al meerdere keren langsgeweest en steeds hadden ze de urban baroque nog.... misschien dat ze nu wel florista hebben? -hoopt-

  De blush is wel een stuk lichter dan ik dacht! Erg jammer, wilde hem graag hebben namelijk :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben je 60ste volger.. :)
  Doe zo verder ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een mooi, evenwichtige collectie =))) Leuk dat ze met de rode tinten spelen, is ook 's wat anders =))

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @babykiss1: haha ik zag het :) en precies 100 op bloglovin, ik hou van ronde getallen! :) Thnx voor het volgen!!!!
  @Mitchin: ja dat dacht ik ook! Best veelzijdig is deze collectie!
  @Yak Man: ja hè, thnx!
  @Cindy: dat vond ik dus ook... en ik was er ook niet weg van toen ik het op me wangen gebruikte... maar ik ga het nog een paar keer proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Superleuke spulletjes allemaal! xx


  **Kom gezellig eens langs bij mijn blog.
  Terugvolgen mag, mr is geen 'moetje'xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wauw ziet er super uit! ik wil die lippenstift. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie spullen! Ik vind de verpakking ook erg leuk en lekker helemaal in Lente sfeer. Ik word hier nu al blij van! Ik ga deze collectie zeker bekijken en ik denk dat ik me ook niet in zal kunnen houden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De lipgloss ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie aankopen! Veel plezier ermee! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ga de blush nog eens swatchen. Wilde hem eigenlijk vandaag al meenemen, maar liet me verleiden door de uitverkoopbak haha. Ik denk dat hij dan toch te licht is voor mijn huid. Berry fairy vind ik overigens ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik wil zoooooo graag 2 kleuren nagellak van deze collectie, maar helaas is er echt in mijn buurt helemaal niets van deze collectie te krijgen :'(
  Super leuke dingen heb je gekocht :D Heel veel plezier er mee!

  BeantwoordenVerwijderen