dinsdag 29 maart 2011

Multicolor Diamonds Lipgloss #01

Dit is zo'n cool glosje! Toen ik het in me handen kreeg, dacht ik gelijk van "whaaaa, wat mega mooi!" Eeehm, ja, precies zo dus. Jullie weten vast dat ik normaal de verpakking van Golden Rose producten als minpunt zie. Dit is dus echt een uitzondering! Simpel, strak, net niet te veel goud er omheen.

Het dopje is ook top. Dit is precies wat ik in me laatste video bedoelde: zodra je het weer dichtdraait, komt er geen gloss buiten de randjes. Het ziet er ook alles behalve cheap uit!

En dan voel je de geur.... oh my.. ik had het helemaal niet verwacht, ik ruik kauwgum! Geen vervelende geur, juist heel aangenaam. Last but not least: de kleur. Of eigenlijk de glitters! Paars, roze, goud!! Ik word er zo enorm blij van! Het glosje zelf is vrij doorzichtig, maar je ziet duidelijk de mooie paars-roze gloed na het aanbrengen.

Het glosje plakt niet extreem en blijft gemiddeld goed zitten. Het ideale glosje voor de zomer, wat mij betreft. I love it! Deze schoonheid is te koop bij PedicureGroothandel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten