woensdag 9 maart 2011

NewPharma-haul met o.a. Bioderma en Nuxe

Een tijdje geleden heb ik weer eens een bestelling bij newpharma.be geplaatst. Deze Belgische website verkoopt geweldige huidverzorgingsmerken, zoals Bioderma en Nuxe. De service van deze webshop vind ik altijd top, binnen enkele dagen was mijn bestelling binnen.

Belgische dames zullen hier vast niet van opkijken, maar helaas worden bij de Nederlandse apotheken alleen Vichy en La Roche Posay producten verkocht. Ik ben dus altijd blij als ik weer een doos vol NewPharma-spulletjes binnen krijg. Ik merk dat deze producten toch een hoop beter doen dan een gemiddeld drogisterij-item.

7 opmerkingen:

 1. Dat is heel erg leuk. Ik kende het merk nog niet.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik haal het meestal in een IU store of bestel ook daar :) Hier kun je dat bijna overal krijgen inderdaad. Die Bioderma remover is gewoon fantastisch, ik heb altijd een back-up klaarstaan haha. Ik ben benieuwd naar de reve de miel cleanser, heb er al veel goeds van gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende het nog niet! Leuk filmpje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Kalypso: @unebeauty: welke van de 2? :P
  @Evelien: hij ruikt in ieder geval goddelijk naar honing :) ben er nu al super blij mee! haha wat dat betreft ben ik jaloers op jullie, dit zijn geweldige merken, wil ze ook in NL! :)
  @Silva: thnx!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er best als fijne producten uit, ben alvast benieuwd naar je reviews! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zeer goed video, schijnen de producten interessante. Ik heb zojuist ze besteld op newpharma.be

  bedankt

  BeantwoordenVerwijderen