vrijdag 4 maart 2011

NOTD: Golden Rose #312 (pink glitter)

Zoals jullie weten heb ik tijdens de Huishoudbeurs een aantal Golden Rose nagellakjes gescoord. Vandaag laat ik jullie deze roze glitter-kleur zien. Het jammere is dat alle nagellakjes geen namen hebben, alleen nummers. How borring... Deze heet dus gewoon #312. Dit merk heeft ook andere mooie kleuren, maar glitter lakjes vond ik toch het leukst. Het ziet er zo bijzonder en speciaal uit. Zowel bij kunstverlichting als in het zonlicht is het effect heel mooi doordat er verschillende kleuren glitters in zitten. Zo ook in deze. Ik zie behalve zilver en fusia roze ook een beetje paars erin.Deze kleur is heel sheer. Voor dit effect had ik 3 laagjes nodig. Toch vind ik dit mooi neutraal. Ideaal voor elke dag. Op de foto's lijkt de kleur bijna wit, maar in het echt zie je toch wel iets meer roze gloed. Droogtijd is prima, zo ook de houdbaarheid. Ik ben echt tevreden over de kwaliteit van deze nagellak. Op de beurs heb ik gebruik kunenn maken van een korting (normaal ongeveer 2-3 euro). Alleen de verkrijgbaarheid blijft een probleem (ik kon geen online shop vinden, helaas).

11 opmerkingen:

 1. jammer dat ie zoveel laagjes nodig heeft, maar wel echt een mooie kleur :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben niet zo van de sheer kleurtjes, deze laat ik dus liggen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw die is pas echt mooi! Echt van die duochrome glitters! Ik heb trouwens ook 3 lakjes van Golden Rose, gekocht in Turkije :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie kleur, maar volgens is die mooier op een ander kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het een mooi lakje in het flesje, maar ik ben ook niet zo voor de sheer finish, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem erg mooi! Meestal ben ik niet zo te spreken over sheer, maar deze heeft wel wat :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik gebruik enkele dingen hiervan voor school (visagielessen). love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Golden Rose is in best veel webshops te krijgen hoor!

  http://www.js-internationails.com vind ik zelf een hele fijne!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het wel een mooie, shiny kleurtje. Alleen niks voor mij. Te licht.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat de kleur zoveel laagjes nodig heeft.. maar ergens is het wel een mooi draagbaar lakje voor elke dag daardoor..!

  BeantwoordenVerwijderen