donderdag 10 maart 2011

NOTD: Hema #18 + flakies

Dat Hema goede kwaliteit nagellakjes verkoopt, wist ik natuurlijk al. Het laatste lakje dat ik bij de Hema gekocht had was nog van Miss Helen (J&J lakje niet meegeteld!), dus dat is toch wel weer een tijdje geleden. Er worden, volgens mij, 2 soorten nagellak verkocht: wat grotere flesjes, die dan ook 50 cent duurder zijn, en zulke kleintjes. Alsnog ben je dus maar 2-2,50 euro kwijt aan een nagellak en dat is echt niet veel. Ik zag een mooie warme bruinige nagellak in een groter flesje en wilde die opeens zo graag hebben. En toen zag ik deze die er veel op leek... op dat moment had ik gewoon zin om voor cheap te gaan. En ik ben er super blij mee!

De kleur is mooi sheer, het is dus niet erg dekkend. Maar bij deze kleur vind ik het juist staan. Het resultaat is vrij neutraal (ik had het donkerder verwacht), maar wel prachtig parelmoer-achtig voor doordeweeks. De kleur is een beetje duo-chrome. Je ziet er beige, roze en goud in. Heel apart, vooral omdat het lakje verder zo neutraal oogt. Wil je iets meer opvallen en het toch subtiel houden? Probeer hier flakies overheen te gebruiken...

Pretty! Zo vind ik hem eigenlijk nog mooier. Hier heb ik dus de Golden Rose flakies gebruikt, die ik tijdens de Huishoudbeurs gekocht heb. Deze flakies vallen alleen bij bepaald licht op, je hebt hier dus echt geen mega glinsterrende nagels mee. Maar subtiele flakies passen dan ook perfect bij een subtiel nagellak kleurtje :)

9 opmerkingen:

 1. Met de flakies erover vind ik het wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met flakies is die supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mét flakies is hij mooi! Las je titel en dacht joepie hebben ze flakies bij de Hema.. maar helaas verkeerd gelezen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi kleur! Ik heb net een flakkie gekocht via Enchantra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi! En met die flakes al helemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie combi! Heb je er nou nog een matte topcoat over heen gedaan of lijkt dat maar zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de flakies heel mooi. De lakjes zelf zijn niet echt mijn ding.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen