maandag 21 maart 2011

Rotterdam shoplog (Primark, NYC, New Yorker)

Afgelopen zaterdag ben ik naar Rotterdam geweest. Ik was vooral heel benieuwd naar Primark. Daarna heb ik ook nog even in dat winkelcentrum geshopt. Dus vandaag... een (bijna) non-beauty shoplog! Ik hoop dat jullie het leuk vinden (non-beauty) en anders laat het mij weten!

Op vakantie in november ben ik ook wel naar Primark geweest. Maar de Nederlandse Primark is toch anders.. het was enorm druk (vooral bij de paskamers!), maar minder druk dan verwacht. Ik had ook nooit gedacht dat ik zoveel zou kopen.. 2 zakken vol! Op een gegeven moment voelde ik mij wel heel burgerlijk :) Bij de New Yorker koop ik eigenlijk bijna nooit iets. Ik ben denk ik te oud voor die winkel :P Maar t-shirts met leuke prints - altijd leuk!

11 opmerkingen:

 1. Leuke kleren! Ben benieuwd naar die NYC mascara ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke spulletjes zeg! Baal zo dat ik helemaal in Eindhoven woon ver weg van o.a. primark :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die hakken zijn echt fantastisch!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, ik wil ook nog een keer naar de primark ,maar ik woon in overijssel dus zo snel ben je er dan niet:p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke spullen! Ik wil ook eens graag naar de Primark.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartstikke leuk! Word blij van je t-shirts (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die pumps zijn gorgeous.
  Leuk filmpje.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker geshopt! Rotterdam en dan met name Primark staat ook op mijn to do list:) En de Bio oil wil ik ook nog een proberen, ik heb namelijk veel kleine littekens op mijn arm van muggenbulden :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuke spulletjes! Ik wil zelf ook eens naar de Primark. (:

  BeantwoordenVerwijderen