vrijdag 4 maart 2011

Shoplog Essen (Duitsland) deel 2.... Kiko!

Hier is het dan, deel 2 van mijn Essen-shoplog! In deel 1 konden jullie al producten van P2, L.A. Colors en veel meer zien. Nu is de beurt aan de kleine Douglas-haul en... Kiko!

De swatches van de gekochte oogschaduw-kleurtjes zullen snel online komen. Sorry, trouwens, voor de harde muziek aan het eind, bleek harder te zijn dan ik dacht :) Oh ja, nog een paar dingetjes die ik per ongeluk vergeten was om te filmen...

Yeah, ik heb een uilenketting! Volgens mij tel je tegenwoordig niet mee als je er geen één hebt... dus ja, ik ben nu een beetje hip :P Het grappige was, mijn vriend merkte deze als eerste op en vond dit wel iets voor mij! Ik heb daarnaast nog twee dingetjes voor in mijn meeneem make-up-tasje gekocht: een corrector van Astor en een schattig pincetje.

9 opmerkingen:

 1. Ik zat echt met open mond te kijken naar je blauwe oogschaduw. Wat apart! Ben erg benieuwd naar de reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke spulletjes! Ben benieuwd naar je swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige spulletjes heb je gekocht!
  Toen ik in Oberhausen naar CentrO was gegaan een paar maanden geleden, kwam ik voor het eerst bij KIKO binnen. Wat een super producten hebben ze daar zeg. Ik had er alleen een Pearly powder puff gekocht, omdat ik echt al genoeg had gekocht rond die tijd. Een van mijn eerste artikelen gaat daarover!
  Ik ben benieuwd naar je swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk! Ik heb zelf geen uilenketting, maar ik merk wel heel veel uilenkettingen in de winkels ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook groot Kiko fan! Wat een fantastische winkel is dat zeg! En inderdaad. Een uilenketting hoort er tegenwoordig bij haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OMG! Hebben ze in Duitsland ook Soap & Glory? :P Sinds ik er producten van heb gekocht in Newcastle ben ik verslaafd, haha. Verkopen ze veel producten van het merk? Bad/body of juist gezichtsproducten?
  Leuke aankoopjes zeg! Ik wil ook een keertje over de grens gaan beautyshoppen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @NeonRocks: ik zat al te denken, in welke shoplog heb ik dit merk gezien.. :D Eeehm, ik weet niet wat veel is. Maar ze hadden idd en lichaams- en gezichtsproducten. Dus echt van alles :) Jaaa over de grens shoppen is altijd super en Duitsland wordt wat dat betreft steeds meer aantrekkelijk. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die ketting is onwijs leuk. Ik heb ook ongeveer zo een. Leuke dingen. Soap & Glory <3 Ik had er wat over gelezen. Maar dit filmpje heeft het bevestigd. Wat een lekker product.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen