zaterdag 5 maart 2011

Swatches MAC, P2 en Kiko

Zoals jullie in mijn Essen-shoplog gezien hebben, heb ik een paar mooie oogschaduws gescoord. Het leek mij leuk om meer over de oogschaduws te vertellen en natuurlijk de swatches aan jullie te laten zien. Dit zijn dan ook de ware beauties.

Dit was mijn kennismaking met het merk P2. Zij hebben veel mooie oogschaduwkleuren, waaronder ook dit baked kleurtje: #050 Evening Sun. De swatches in de winkel waren goed en de kleuren vond ik enorm mooi. Vooral dat geel vond ik ideaal voor wat rustigere looks die ik dan weer niet met mega gepigmenteerd Sugapill-geel kan maken.

Maar ook Kiko had genoeg keuze wat oogschaduws betreft. Baked, gewoon, duo's... ik keek mijn ogen uit! Mooie pigmentatie is natuurlijk ook een plus. Ik wilde voor een fel kleurtje gaan, tot ik deze zag (Color Sphere #02)... een higlighter met peachy/roze/frosty glitters... helaas bijna niet te zien op de swatches, maar bij zonlicht is het prachtig en nog steeds wel subtiel.

En dan... de kleur om verliefd op te worden. Mega Metal Shadow van MAC was eentje uit de Peacocky-collectie. Ook al is deze LE vanaf vandaag vervangen door WW-collectie, er zijn vast nog ergens producten te vinden.

Maar goed, de kleur (Spectacle of Yourself)... I love it! Het is heel moeilijk om die goed op de foto te zetten. Het is namelijk heel donker-bruin met een rode tint erin. Super mooi! Prachtige warme smokey kleur! Natuurlijk het beste te zien op de swatch...

Allereerst de swatches van P2 duo. Hier moest ik 2 vegen voor doen. In principe is dit een wet 'n dry oogschaduw en dus zou je het nat moeten aanbrengen wil je hier een feller pigment uit krijgen. Maar eigenlijk vind ik dit ook best mooi, nogmaals - goed voor de neutrale looks. MAC... tja, een veeg en het is genoeg! Prachtige zijdezachte oogschaduw in een mooie opvallende donkere kleur. Kiko komt helaas niet tot zijn recht. Dit kleurtje lijkt een beetje brokkelig, maar ik blijf het een mooie highlighter vinden.

12 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleuren, vooral die gele!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die van Mac! En die gele van p2 is ook niet mis nee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt heel mooie kleuren. Jammer dat ik die gemist vorige keer dat ik in Duitsland was:(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allemaal supermooi! Ik vind die geel echt eruit knallen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren zeg! Die van Mac en die gele! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat geel is speciaal, maar wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die gele p2 is zo mooi. Mooie kleuren.
  Liefs,xxx

  BeantwoordenVerwijderen