zondag 27 maart 2011

Voordelen-weekend-shoplog (Sephora, Rituals, Etos)

Gisteren ben ik even naar de stad geweest... en wat was het druk!!! Veel vrouwen ook en dat is natuurlijk niet zo gek. Niet alleen Sephora had de super-actie van 3 voor 10, ook Etos had een top-aanbieding. Alle make-up was namelijk 1+1 gratis. Bij de Etos heb ik gelijk even dingetjes gescoord die ik al een tijdje wilde hebben. En Sephora... ik heb voor de eerste keer niks van de actie gekocht! Wel heb ik andere leuke spulletjes meegenomen. Benieuwd naar mijn aanwinsten?

Wisten jullie trouwens dat in de rechter balk hiernaast helemaal onderaan mijn wishlist staat? Zoals jullie kunnen zien zijn er weer een paar dingetjes vanaf gegaan. Ik ben dus enorm blij met mijn aankoopjes (behalve dan dat Sephora-paketje).

15 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen :D Haha wat toevallig, ik heb gister ook die Bella Bamba blush gekocht ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke aankopen!
  was zeker een topweekend betreft make-up acties.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leeeeeeeeeeeuk!!! Jammer dat ik van mezelf voorlopig niet meer mag shoppen =)))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen! Die Infaillible oogschaduws zijn echt de moeite. Ik heb Prrrowl zelf ook al enkele keren op YouTube gezien en het is echt wel een mooi product!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankoopjes! Ik ben jaloers op je Bella Bamba blush, die wil ik ook! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke aankopen! Ik dacht er gisteren over na de stad in te gaan, maar ik had geen zin :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt leuke spullen gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankopen heb je gedaan. De oogschaduws zien er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeeh, heel erg leuk. ik ben zo jaloers.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie producten allemaal :D Ben alvast benieuwd naar je swatches en review :) Veel plezier ermee ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zozo je bent goed geslaagd! Leuke aankopen :D
  Ben benieuwd naar swatches en reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Alles wat je gekocht hebt is echt prachtig en zou ik zo willen hebben. De sephora bag is wel een teleurstelling, maar gelukkig houd ik niet van verrassingzakjes. Prowl vind ik een tof product, maar zou ik zelf niet aanschaffen. De Bella Bamba is absoluut een aanrader, ik heb hem zelf gewonnen en hij is echt bloedjemooi. En de L'oreal oogschaduws wil ik graag nog testen.

  Ik zou het fijn vinden als je onder je filmpjes een opsomming maakt van alle producten met de bijbehorende prijzen, mits je dat zelf ook leuk vindt (: Is maar een idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Joyce: goed idee! ik zal de volgende keer niet zo snel alle bonnetjes weggooien :P

  BeantwoordenVerwijderen