vrijdag 18 maart 2011

Wie wilt dit schatje van mij overnemen?

NIEUWE EIGENARESSE IS INMIDDELS GEVONDEN!!

Ik dacht eindelijk een super fijne mascara te hebben gevonden die gewoon in NL te koop is, maar nee hoor... ik blijk er allergisch voor te zijn! Eigenlijk kon ik dit weten... mijn gevoelige ogen kunnen geen mascara's met mini-vezels hebben. Dit is ook de reden waarom ik niet de welbekende false wimpers mascara van YSL kan kopen (been there, done that.. eeehm, ja, allergisch).

En nu heeft Maybelline dus ook al zo'n veles-mascara. Het effect van One by One is echt woooow vanaf het eerste moment! Juist die vezeltjes maken je wimpers een stuk dikker, geven enorm veel volume en lengte. Officieel belooft deze mascara het volgende:
"Het exclusieve "Lash Catcher" borsteltje grijpt, omhult en egaliseert elke wimper voor groot en geraffineerd volume van wimperaanzet tot wimperuiteinde. Verzorgende formle met Vitamine C maakt de wimpers zo glad dat ze niet aan elkaar plakken."
It's so true! Ik baal er dus echt enorm van dat ik deze mascara niet kan gebruiken! Daarom zoek ik voor dit schatje een nieuwe eigenaresse.

Wil je deze mascara van mij overnemen, stuur mij een mailtje met daarin jouw prijs. Ik heb deze mascara maar 2 keer gebruikt (of eigenlijk 1,5) en ik heb serieus geen ooginfecties of dergelijke. Ik had hem voor 10 euro gekocht, dus kijk maar wat je kunt bieden. Een ding zeker: deze mascara is helemaal te gek. Het zat ook zo mooi verpakt, precies zoals ze in Amerika mascara's verkopen (borsteltje apart). Nu is het natuurlijk gewoon één tube, maar nog steeds hot pink.

14 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf nieuwe mascara (ook van de maybelline) dus ik gun liever iemand anders deze mascara;D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aan welke prijs denk je ongeveer?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zonde!
  Erg jammer dat je er allergisch voor bent.
  Ik gun iemand anders deze, want ik ben momenteel hooked on Collistar Infinito.
  Maar ik ga deze denk ik wel een keer proberen aangezien je er zo enthousiast over bent!
  Thnx =D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. No-buy project... Anders had ik hem graag overgenomen! Ik kan echt met alles in mijn ogen poken zonder dat ik er iets aan overhoud... xD

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb net twee nieuwe mascara's...dus deze sla ik ff over :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er zelf ook al een. Wel heel erg jammer.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat wil je er voor hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Joyce: @Bregje: mail maar gewoon wat jullie zelf een redelijke prijs vinden. Ik dacht zelf minstens aan de helft, maar het is natuurlijk aan jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Charlotte: whaha verstandig en wat goed van je ogen! :D

  @IEDEREEN: bedankt meiden voor jullie reacties :) ik vind hier vast een nieuwe eigenaresse voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahwww, wat jammer voor je zeg, hopelijk is de volgende mascara beter voor je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nah wat jammer van je allergische reactie.. Als't echt zo'n fijne mascara is, ga ik 'm zelf ooit wel'ns aanschaffen. :D Ik zweer nog steeds bij m'n Colossal Volum' Express van Maybelline, maar ik zie steeds meer goede reviews over deze, dus ik schaf'm misschien nog wel 'n keer aan. Hoop dat je een nieuw eigenaresje vindt voor dit schatje haha. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. aahh, echt jammer voor je. heb je al een nieuwe eigenaresse gevonden? anders wil ik hem nog wel, zeg maar voor hoeveel.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Marlou: sorry, je was net te laat. De nieuwe eigenaresse was al gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen