dinsdag 19 april 2011

24/7 Zero

Have you heard the good news? Urban Decay zal vanaf mei te koop zijn bij Sephora winkels in Nederland. Ik denk dat dit nieuwtje niemand is ontgaan. Het enige waar ik gelijk aan dacht was "eindelijk!".

De paletjes van Urban Decay vind ik nog steeds de grootste aanraders. Pigmentatie en structuur van alle oogschaduws zijn echt geweldig. Check hier alle swatches van mijn palettes. Maar ook 24/7 Glide-On Pencils hebben zich bij veel mensen geprofileerd als dé musthave eyeliners/potloden ever. Vooral de kleur Zero is de meest populaire kleur... en hij is inderdaad gewoon zwart.

Dit is de perfecte potlood voor op je waterlijn. Ook al is de textuur van dit potloodje vrij romig, hij loopt niet uit en blijft gewoon de hele dag op zijn plek zitten. De kleur op de waterlijn is diep zwart, ook al lijkt pigmantatie op mijn hand niet zo intens. Waarschijnlijk komt het doordat deze potlood vochtiger wordt op de waterlijn en daardoor ook donkerdere pigment afgeeft. Kortom, simpel maar erg fijn. De beste potlood die ik tot nu toe heb geprobeerd. Je zou het misschien kunnen vergelijken met Gosh Let's Twist Eyeliners en toch vind ik Urban Decay potloden net iets zachter en makkelijker bij het aanbrengen, terwijl deze minstens net zo goed blijven zitten.

5 opmerkingen:

 1. Super dat het ook in Nederland te koop zal zijn, toch al iets dichterbij voor ons Belgjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een superfijne eyeliner!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed. Lijkt mij een fijn product.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is ook een van mijn favoriete UD producten! Ook de andere kleuren 24/7 potloden zijn erg mooi en hebben net allemaal dat beetje extra; shimmer, glittertjes of een metallic shine en zo-veel keuze. Ik ben er echt helemaal fan van!

  BeantwoordenVerwijderen