vrijdag 8 april 2011

Belangrijke Updates (en een vraag)

Gisteren kreeg ik een mailtje in mijn mailbox over een probleem met het plaatsen van comments. De laatste tijd heb ik gemerkt dat er minder comments waren... maar wat blijkt: soms deed mijn nieuw comment-systeem het niet! Na veel uitzoeken en passen ben ik terug bij af. Ook al vind ik het comment-systeem van Blogger niet de meest gebruiksvriendelijke, bleek dit voor mij toch de beste keuze te zijn. Alleen ben ik nu de comments van de laatste paar artikelen kwijt geraakt... daar baal ik wel enorm van... dus alle "nieuwe" comments op de laatste artikelen zijn heel erg welkom! :)

Er zijn natuurlijk meer dingen veranderd. Zo is er aan het eind van elk artikel een overzicht van de gerelateerde posts bijgekomen. Op deze manier zullen ook andere (oudere) artikelen meer opvallen. Rechts hebben jullie vast ook allemaal vernieuwingen gezien, zoals top-5 meest gelezen posts en mijn beauty-wishlist. Hierboven is nog een extra tab bijgekomen waar ik kort over mezelf vertel. Er zijn meer extra tabs in de planning. Oh ja, en op alle gravatars/avatars zijn mijn donkere lokken weg, om jullie geen verkeerd beeld meer te geven (because I'm a blond)

Verder... ik ben natuurlijk altijd benieuwd naar jullie mening. Hebben jullie nog tips? Ik zat zelf met het idee te spelen om een (vaste) gastblogger aan te nemen voor 1-2 keer per week... mocht iemand zich geroepen voelen, stuur maar een mailtje. En anders blijf ik vrolijk zelf bloggen :)

10 opmerkingen:

 1. Ik merkte al dat ik soms geen comment kon plaatsen en soms ook wel heel vreemd, ik heb een comment systeem via intense debate. Weet zo niet welke je gebruikte maar miss is dat wat voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kon gisteren ook geen comment bij je plaatsen.
  Nu gebruik ik het systeem van blogger gewoon weer, terwijl ik heel kort Intense Debate heb gebruikt. Ik laat het gewoon zo nu denk ik. Nu ga ik even je extra tab bekijken =D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kon gewoon normaal reageren.. heb t niet gemerkt.. Wel balen dat je een deel van je comments kwijt bent :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb geen problemen ondervonden met comments!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien ligt het gewoon aan het moment van de dag? Bij mij lukte het inderdaad soms niet, maar nu weer wel en daar ben ik blij om!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kon wel gewoon goed reageren...jammer dat je comments het niet deden :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat vervelend dat je die comments krijt bent, ik had er ook geen problemen mee trouwens...

  Die tabs en related post zijn echt handig! Heel leuk dat je die hebt toegevoegd.

  En ik heb verder geen tips ofzo, gewoon zo doorgaan, ik vind het helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kon thuis geen berichtjes achterlaten bij jou en Beautista (met Windows), met MAC op mijn werk kon ik het wel =) Maar ben gewoon blij dat blogger reageersysteem terug is =), hoewel ik het jammer vind dat je dan op elkaars berichten niet kan reageren. Het is niet ideaal, maar het werkt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het goede veranderingen. Die related post onder je artikels zijn heel handig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @miszblondiej: ik had juist intensedebate... was zo handig, maar blijkbaar toch niet ideaal :(
  @Beautista: the same here! :)
  @Peggy Timmermans Visagie: of het ligt inderdaad aan het systeem wat @Mitchin ook zegt... op MAC thuis had ik ook geen problemen, maar op me werk met Windows kon ik soms geen comments zien.
  @Kashmira @Kalypso: thnx, dames!!!

  @IEDEREEN: super bedankt voor jullie reacties! Ben blij dat niemand het nieuwe/oude systeem vervelend vindt!

  BeantwoordenVerwijderen