zondag 24 april 2011

Boots nu ook in Utrecht!

Afgelopen vrijdag middag reed ik richting parkeergarage Vredenburg in Utrecht. En wat zag ik aan de overkant...

Ik moest wel twee keer kijken voordat ik het geloofde: er is nu een Boots apotheek in Utrecht! Het is gevestigd op Catharijnesingel 57, maar om even duidelijk te maken waar het precies zit heb ik een paar foto's genomen (voor diegene die een beetje bekend zijn in het centrum). Foto's zijn gemaakt met me BlackBerry dus de kwaliteit is helaas niet best.

Als je voorbij de Mariaplaats loopt, het bowling-centrum en het conservatorium dan kom je op dit kruispunt. Even 2x oversteken en je bent er. Eigenlijk heel makkelijk, vooral als je toch al in het centrum (aan het winkelen) bent. Een snellere manier: via Hoog Catharijne. Het is om de hoek van een van de uitgangen (die bij de Hema). Vanuit het station is het dus heel makkelijk bereikbaar.

Ik heb gehoord dat Boots van plan is om meer vestigingen te openen, dan gaan ze ook meer reclame maken. Gelukkig maar, het is een groot feest om een bezoekje aan Boots te brengen. Zelf ben ik geen onbekende met deze apotheken. In Houten (vlakbij Utrecht) zit er namelijk ook één. Alleen persoonlijk vind ik Utrecht toch wel een handigere locatie dan Houten. Check de site van Boots om te kijken of er een apotheek bij jou in de buurt zit.

Ik heb begrepen dat het assortiment van Boots Utrecht uitgebreider is dan die van Boots Houten. Zelf heb ik het niet echt gemerkt. Wel verkoopt Boots Utrecht het merk Ahava en in Houten heb ik het niet gezien. Natuurlijk kon ik niet met lege handen weggaan. Ik heb een vrolijk doosje met tissues meegenomen, gladmakende haarspray van Umberto Giannini, haarmasker van Boots zelf, zelfbruiner met spf15 en een mooie lipgloss. Nog even over de prijzen: eigen merk producten zijn spot-goedkoop! Zeker aan te raden om hier iets van te proberen. Het make-up merk van Boots genaamd #7 heeft hele mooie producten van goede kwaliteit die ook nog eens budget te noemen zijn (rond 6 à 10 euro).

13 opmerkingen:

 1. Ik had hem ook gezien, maar vond de uitstraling echt zo gesloten en apothekerig dat ik er voorbij ben gelopen. Hij schijnt er al een tijdje te zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zit er echt al maanden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oe, leuk! Ze verkopen erg goede producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk, ik woon alleen niet in utrecht dus heel veel heb ik er niet aan maar toch leuk voor als ik er een keer kom haha.. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga echt binnenkort nog eens langs, eerst maar eens wat research doen naar de producten. Heb jij aanraders?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was er nog helemaal niet bekend mee. Maar het is een geschikte plek. Ik moet daar toch eens echt heen. Leuke producten.Ik ben zo benieuwd wat ze daar allemaal verkopen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Maccia; haha klopt, maar als je binnen bent dan is het toch anders met alle beauty om je heen ;)
  @Lisa: dat heb ik idd gehoord! Wist het zelf niet en aan de twitter-reacties te zien was ik niet de enige die niet wist waar die (precies) zat. :P
  @Yak Man: klopt, vind ik ook. Niet alles, maar wel veel.
  @Kirsten: haha idd :P
  @NeonRoks: ooeh lastig. Je moet het echt zelf testen. Ik heb hun verzorging geprobeerd (beige-groene verpakking) maar vond het niet zo heel bijzonder, terwijl iemand die ik ken met een normale/combi huid die wel helemaal goed vond. Body-producten - prima, maar niet allemaal (sommige crèmes zijn te plakkerig), gewoon ff testen vooral voor dat geldt is zeker een aanrader (ze ruiken zooooo heerlijk). Haarverzorging - eigen merk prima voor dagelijks gebruik, maar niet wauw. Maaaaar ze hebben van die bijzondere merken zoals Umberto Giannini en nog een paar. Die zijn echt de moeite waard om te proberen.
  @Kalypso: het is echt de moeite waard om er eens te gaan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk! Als ik eens in Utrecht kom ga ik er zeker kijken. Ik ben voorheen alleen in Engeland naar de Boots geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah goed nieuws! Love Boots! En nu de drogist nog :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk nieuws voor de mensen in Utrecht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Jammer dat we dat niet in België hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Eehm... Er zat toch allang een Boots @ Utrecht? Of ben ik nou gek?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die zat er al maanden haha :)

  BeantwoordenVerwijderen