woensdag 13 april 2011

Budget try-out: Wella Pro-Series Haarverzorging

Wat haarverzorging betreft - daar ben ik altijd heel kritisch mee. Mijn haar is vrij poreus en ik verf het al jaren. Vooral het blonderen van de laatste paar jaar heeft mijn haar ook geen goeds gedaan. Daarom ben ik altijd fan geweest van professionele verzorgingsproducten. Behalve toen ik een tijd geleden dit setje van Wella besloot te kopen...

Er zijn hier al meerdere positieve reviews over geschreven en dit zal geen uitzondering zijn. Dit zijn prima basis-producten voor (bijna) dagelijks gebruik. Het setje dat ik heb is speciaal voor droog haar, het doet prima zijn werk. Shampoo bevat geen siliconen en is daarom zacht voor mijn haar. Conditioner maakt mijn lange lokken zacht en makkelijk doorkambaar, zo blijft het ook zeker een dag of twee. Mijn haar heeft zelfs meer aai-gehalte gekregen.. ik kan er echt niet vanaf blijven. Natuurlijk gebruik ik daarnaast nog wel eens een maskertje, maar als basis-verzorging zijn dit prima budget producten. De prijs is ongeveer 4 euro per stuk, maar let vooral op verschillende acties.

8 opmerkingen:

 1. Mmm klinkt goed maar Dove Repaire is ook goed voor beschadigd haar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat ik deze maar eens ga proberen. Ik heb nu echt een ik weet niet welke shampoo ik nu moet gebruiken tijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt me een fijne shampoo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goeie review, wil hem ook hebben! Een meisje uit mijn klas had eerst heel erg droog en pluizig haar, en opeens was het heel mooi gezond en glanzend! Ik vroeg wat haar geheim was en toen zei ze dat het aan deze shampoo lag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mm klinkt goed,
  ben zelf ook erg benieuwd naar deze shampoo, mijn haar wordt snel vet dus ga zeker kijken of ze hier iets voor hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was er al benieuwd naar. Leuk dat je het gaat testen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Kashmira: verwacht er niet te veel van, ik zou daarnaast zeker een goede masker gebruiken. Maar volgens mij is je haar niet heel droog, dus deze zal wel goed zijn :)
  @Miss make-up and the city: die zit vol SLS en dat soort dingen, niks voor mij :P
  @Amalla: ahahah dat ken ik :D
  @Silva: klopt, vooral voor zo'n prijs!
  @Samantha: hmmm volgens mij hebben ze daar niet echt iets voor... wel volume en nog zo'n andere.
  @Kalypso: eeeeeuhm.... dit is al een review hé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weet je zeker dat de shampoo geen siliconen bevat? Volgens wat ik gezien heb op de achterkant bevat ie zeker siliconen. Pas vooral op want dit zijn hele zwaare siliconen: dimethicone, dimethiconol en omodimethicone. En woorden die op -xane eindigen zijn wat minder zwaare siliconen.
  Marielle

  BeantwoordenVerwijderen