vrijdag 1 april 2011

Colour lovers musthave: Sleek Acid

Tijdens de opening van Auryn-showroom wist ik dat ik een palette wilde kopen, maar ik zat te twijfelen tussen deze Sleek Acid Palette en Creative Me #1 van Coastal Scents. Ik heb toch de Creative Me palette gepakt. Maar toen wij het hebben geopend zag ik wel veel vergelijking met mijn Sleek Sunset en SugarPill palettes. Kashmira heeft wel voor Creative Me gekozen en ze heeft hem ook al geswatched. Uiteindelijk heb ik toch de Sleek palette gekocht... en ik heb er totaal geen spijt van.

Deze palette heeft allemaal vrolijke felle kleuren (om nog enigzins naar 1 april te verwijzen :)) die toch best draagbaar zijn! Huh?! Ja, dat is echt zo. Alle kleuren kun je mooi opbouwen zodat je zelf de intensiviteit kunt bepalen. Alle swatches heb ik licht aangebracht, maar natuurlijk kan de boel een stuk feller.

Eigenlijk viel deze palette mij vooral op door de eerste 6 kleurtjes. Vooral felle roze kleur, de mos-groene en de eerste paarse met koele shimmer erin - dit was echt de omslagpunt toen ik besloten heb om deze palette te kiezen.

Maar ook de witte kleur bleek helemaal top te zijn! Wit? Ja, dat had ik ook niet verwacht. Deze kleur is ideaal voor cut-the-crease looks. Het is een van mijn favoriete witte/lichte oogschaduws geworden. Hij is niet te licht, maar precies goed. Dit is ook een prachtige highlighter-kleur.

Ik ben echt verliefd op alle kleuren. Ze zijn geweldig! Makkelijk (met elkaar) te combineren ook! Deze geweldige palette is te koop bij Enchantra voor maar 7,25.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten