dinsdag 5 april 2011

Dating Joe Black

Wing is mijn dagelijkse toevoeging aan al mijn looks. Neutraal, fel, donker.. er moet altijd een eyeliner wing bij. Je kunt dus gerust zeggen dat ik een ervaren wing-maker (huh?!) ben :) Maar eigenlijk ben ik iets luier geworden sinds ik Carbon Black stift van Catrice gebruik. Het is zo simpel, misschien zelfs iets te simpel.

De laatste tijd begon ik te merken dat die stift droger wordt (is ook niet zo gek... na 2 maanden) en steeds minder pigment afgeeft. Natuurlijk was ik van plan om de tweede dezelfde te kopen... tot ik weer door mijn nieuwsgierigheid werd gegrepen. Catrice heeft namelijk een nieuwe liquid liner aan het assortiment toegevoegd! Catrice zou Catrice niet zijn als ze geen leuke naam voor deze kleur zouden bedenken (zwart/black/etc zou natuurlijk saai zijn). Dating Joe Black!

Het applicatoortje is best lang en dat is precies waar ik van hou. Je hebt hier meer grip mee dan met zo'n stompje. Alleen toen heb ik dus begrepen dat de stift eyeliner mij echt lui heeft gemaakt. Een wing tekenen met deze eyeliner bleek een stuk moeilijker te zijn (en dat terwijl ik hiervoor alleen maar liquid eyeliner gebruikte!). Maar goed, het lukt mij toch nog steeds. Het lijntje droogt alleen vrij snel, waardoor je ook vlug moet zijn met het corrigeren van foutjes. Verder is de kleur perfect, diep zwart met een semi-matte finish. Deze eyeliner blijft goed op mijn oogleden zitten, zelfs zonder basis eronder (met zulke vettige oogleden is het bijna een wonder). Deze eyeliner is niet waterproof en kan ook niet tegen tranen. Voor dagelijks gebruik vind ik hem alsnog prima (ook zeker voor de prijs - rond 3 euro).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten