zondag 10 april 2011

De mooiste highlighter: Girl Meets Pearl

Dat ik over Benefit's Girl Meets Pearl vanaf het eerste moment enthousiast was, konden jullie ook al in mijn shoplog horen. Blijkbaar is het blijvend.. ik raak andere highlighters niet eens meer aan!

Ik had de swatches van deze highlighter al eerder gezien, maar was er niet zo van onder de indruk... totdat ik het zelf in de winkel had geswatched... het was liefde op het eerste gezicht! En toen ze bij Sephora er ook nog eens Bella Bamba blush overheen hadden gedaan... OMG!!! Geloof mij, elke blush wordt mooier met deze highlighter eronder

Verpakking is best wel groot en het heeft een draai-knop aan de onderkant. Wees er wel voorzichtig mee, je hebt namelijk maar heel klein beetje highlighter per keer nodig. De hoeveelheid zoals hierboven rechts is genoeg voor een subtiele glans op beide wangen. Kortom, je doet hier ontzettend lang mee en dan kun je de prijs van 30 euro als een goede investering zien.

De highlighter voelt romig aan en blend makkelijk uit (zonder strepen en rare dingen). Ik breng het vaak met me foundation-kwast aan, maar met mijn vingers gaat het bijna even goed. Een hele makkelijke highlighter dus.

Maar dan de kleur.. het maakt deze highlighter zo perfect. Het is perzik-roze met fijne perzik/gouden glitters erin. Fan van peachy kleuren? Dit is zeker een aanrader! Ik ben niet zo van koele wit-achtige highlighters. Deze kleur laat mijn huid echt stralen. Een druppel van deze highlighter maakt elke look af. Op de foto's hierboven: links - veel highlighter, kunst verlichting, rechts - natuurlijk licht, een beetje highlighter.

21 opmerkingen:

 1. Prachtig sun kissed effect geeft deze highlighter. Alleen voor de verpakking zou ik deze al heel graag willen hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er erg mooi uit,
  ga zeker eens bij sephora kijken naar deze highlighter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zouden dit product beter als highlighter promoten in plaats van als primer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu wil ik deze natuurlijk ook! Ohhh mijn budget...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is echt een supermooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wauw, die is echt mooi! Ik wil zeker geloven dat dit de mooist highlighter is! Nu wil ik hem ook haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben niet van de peachy kleuren, maar vind hem je erg mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb hem in de winkel ook al eens geprobeerd, hij is echt mooi, en die verpakking is cute

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als fan van de parelmoer glans vind ik het helemaal geweldig ;)) Lijkt ook wel een beetje op Moon Beam =)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig! Deze wil ik oook (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Onwijs mooi. Heel fijn product. Deze wil ik ook :)
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Ann: hij wordt ook verschillend gepromoot, de ene keer als luminizer, de andere keer als highlighter en dan weer als primer. Je kunt het natuurlijk makkelijk als primer onder je blush gebruiken, maar op zichzelf is ie ook mooi.
  @Mitchin: klopt!! Toen ik deze in de winkel testte, kwam verkoopster ook met Moon Bean aan ter vergelijking.. maar deze heeft net iets meer peachy shimmer, vandaar dat ik hier gelijk mee verkocht was.

  @IEDEREEN: enorm bedankt voor jullie leuke reacties!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, het ziet er echt prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Erg mooi effect! Zo'n systeempje voor highlighter heb ik nog nooit eerder gezien. Lijkt me alleen wel erg wennen met aanbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg mooi, hij past goed bij je huidskleur ook! Ik vind het ook wat te glitterig om als primer te gebruiken maar op deze manier kom je er lang mee toe. Als ik eens kom waar ze benefit hebben, ga k m zeker eens bekijken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @Peace of Beauty: het is nog makkelijker dan met poeder! :)
  @Evelien: zeker doen! het is op z'n minst een swatch waard!
  @Kayla: @Beautista: @Nina: thnx girls!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh gosh...! Hij is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen