zaterdag 16 april 2011

EOTD: Frozen Cranberries on a Hot Day

Ik hou van rode oogschaduw! Rode en donker-roze kleuren zijn mijn favorieten, ik probeer er dan ook altijd iets leuks mee te maken. Het hoeft allemaal niet extreem met rode kleur te zijn.. je kunt er ook vrij rustige looks mee maken, zoals deze.

De basis van deze look is een mooie dekkende witte oogschaduw-kleur. Daarna is het een kwestie van rode kleur opbouwen. Van rustig roze naar knal-rood en tot slot een donkere arcadeboog + the outer V (buitenste ooghoek). In mijn arcadeboog heb ik zwart met fel rood uit mijn Sleek Sunset paletje gemengd, zodat de zwarte kleur niet al te hard leek en nog steeds een mooie overgang vormde vanaf de fel rode kleur.

Voor de verandering heb ik alle gebruikte oogschaduws niet gelijk snel teruggestopt, maar heb ik ze allemaal op de foto gezet. Zoals jullie kunnen zien zijn het echt hele verschillende rode kleuren die ik gebruikt heb. Roze kleur uit Twist of Tartan paletje en Catrice Spiced Red zorgden voor een mooie overgang van wit naar rood.

Sleek Sunset palette bevat de meest opvallende rode kleuren en dus was perfect voor deze look. Niet al te fel, maar toch lekker opvallend. Ik denk dat het een van mijn meest favoriete draagbare looks is geworden.

22 opmerkingen:

 1. Mooie look! Het rood wordt mooi ingewerkt, dus ik vind het best draagbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi! Ik dacht altijd dat rood heel heftig was in een look, maar dit is niet zo heftig! Erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi gedaan :D leuke titel ook ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi! Echt 'mijn' kleurtjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heey had je deze look op bij de Auryn showroom? Vind hem echt prachtig, die rode kleur is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hele mooie look, ik hou zelf ook echt van de roze ooglook

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk gedaan. Ik vind dat zo'n mooie combinatie. Ik houd van roze.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Kashmira: nee die was iets anders, donkerder en een stuk feller :P deze is echt veel rustiger.
  @Silva: ja hé :) Komt door al dat roze erom heen.
  @IEDEREEN: thnx, ladies, voor jullie lieve comments!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi gedaan en absoluut draagbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg mooi! Knap dat je een kleur die niet snel als draagbaar wordt gezien zo mooi kan gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt een hele mooie leuk! Vooral die kleuren en zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig, echt heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen