donderdag 28 april 2011

EOTD: Red-White-Blue

Dit was mijn vroege Queen's dag inspired look.. maar eigenlijk is dit nog vrij subtiel voor een echte feestelijke look. Nou ja, dan noemen we het maar een random inspiratie.. :P

Aan de subtiele witte kleur heb ik verschillende tinten blauw toegevoegd. Op sommige foto's lijkt het zelfs zee-blauw, maar eigenlijk was de kleur gewoon... blauw. Een streepje rode glitters (Beauty From The Earth) onder mijn oog en klaar is de rood-wit-blauw-achtige look.

Op de laatste foto kun je ook zien dat ik een beetje blauwe Prrrowl mascara van Benefit heb toegevoegd. I love the glitter, vooral omdat het eigenlijk vooral in de zon opvalt.

Tijdens de Koninginnendag zelf zal ik wel meer uitpakken met make-up. Natuurlijk zal ik het resultaat laten zien. Het wordt tijd om te feesten, ik ga ervoor! Zie ik jullie misschien op het Museumplein? ;)

9 opmerkingen:

 1. Dit vind ik super mooi staan bij je, en ook geslaagd door het contrast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! wat een mooie look weer! ook heel leuk met die glitters er bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk, vooral met die glitters!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Wat een mooie look. Deze kleuren staan fantastisch bij je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke look. Heel apart.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen