donderdag 7 april 2011

Koffie aroma in je badkamer

Ik ben gek op geur van koffie. Als iemand van jullie ooit langs de Douwe Egberts brug in Utrecht is gekomen en vond de lucht daar heerlijk, dan zitten wij op één lijn :) Koffie maakt mij ook elke ochtend wakker. Pas na de eerste kop koffie kan ik mij goed concentreren. Stel je dan dus voor: koffie aroma in je badkamer...

Sterker nog, door je heel huis! Deze douchegel van Yves Rocher (uit Jardin du Monde collectie) staat niet voor het eerst in mijn badkamer. Vroeger was ik hier echt een grootverbruiker van. Daarna heb ik een tijdje niks meer bij Yves Rocher gekocht en nu heb ik er dus weer spijt van... deze douchegel is gewoon te lekker. Toen ik hem weer voor het eerst had gebruikt vroeg mijn vriend serieus of ik koffie had gezet. Het ruikt ontzetten echt en super lekker! Alleen zo jammer dat deze geur niet lang op je huid blijft zitten. Maar ja, het is dan ook de bedoeling dat je hier wakkeer mee wordt en dat je er niet bij gaat lopen als een levende koffieboon. Douchegel heeft een romige textuur en schuimt goed. Hij droogt mijn huid niet uit, maar ik gebruik altijd een lotion nog daarna (doe ik eigenlijk na elke douchegel). Kortom, een aanrader voor de liefhebbers van de echte koffie aroma!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten