maandag 18 april 2011

LOTD: Challenge Me!

Tijdens mijn bezoek aan Auryn-showroom heb ik het merk Coastal Scents pas echt voor mezelf ontdekt. Natuurlijk kent iedereen de welbekende palettes. Maar er zijn ook prachtige HD foundations, concealer quads en lipproducten.. deze glosjes stonden veilig in een hoekje opgeborgen, in een simpele zilveren verpakking. Even goed kijken en, ja hoor, ik was verkocht. Ik moest deze kleur wel hebben!

Er zijn van die lipproducten (zoals liptards of MAC glosjes) die helemaal gehyped worden. Wat ik dus niet snap... waarom deze niet? Dit is echt zo'n heerlijke en prachtige gloss! Het is super mooi gepigmenteerd en voelt enorm prettig aan. Het verdeelt zich ook goed over je lippen en maakt de opparvlakte zelfs meer egaal.

Het is niet extreem plakkerig, maar wel heerlijk romig. Je voelt dat je lippen er zachter mee worden. Dit glosje is ook nog prachtig gepigmenteerd. De kleur is namelijk precies zoals in het hulsje! Ik ben echt gek op deze kleur. Het is best fel rood en toch vind ik hem bij verschillende looks passen. Het is niet extreem opvallend en maakt elke look af.

De glitters die erin zitten zie je alleen in de zon. Je voelt ze helemaal niet. Het glosje blijft best goed zitten. Drinken overleeft het best makkelijk en zonder drinken/eten blijft deze gloss een paar uur zitten. Goede pigmentatie vervaagt in dit geval zeker niet snel.

Op de site van Enchantra heb ik deze gloss helaas niet gevonden, maar check de officiële site van CS voor meer info.

16 opmerkingen:

 1. Die klinkt wel fijn zeg! Had ik niet verwacht eerlijk gezegd...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg mooi uit en erg fijn dat hij niet na een slok drinken vervaagt enzo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kleur prachtig, is volledig mijn ding. En, klinkt misschien een beetje raar, maar je lippen zien er 'sappig' uit. Volgens mij een topper bij de jongens die hier normaal niet zo van houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Idd jammer dat die dan niet gehyped zijn! de kleur is trouwens prachtig! Nu wil ik er ook een haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is echt een supermooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Peggy Timmermans: ahahaha dank je wel!! :D
  @Beautyill: ik ook niet!!
  @Maccia: zeker :)
  @Kashmira: haha misschien de volgende keer bij auryn ;)
  @femketje: @Miss make-up and the city: @Mirror of Fashion: @Beautista: @Silva: thnx, gilrs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je heel mooi, zo'n warme kleur! Je hebt me nieuwsgierig gemaakt anar de glosjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. We zullen de glosses in de webwinkel plaatsen ;) TNX voor je geweldig leuke artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Linda: jeeeeej!!! Helemaal terecht, mensen moeten ze kunnen bemachtigen! :D
  @Joyce: dank je wel! :)
  @Kalypso: ja hé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er echt super uit! Ik hoop dat ze snel in de webshop te vinden zijn! Ik wil hem namelijk hebbennnn! :D Dank je wel voor je geweldige review!

  BeantwoordenVerwijderen