maandag 25 april 2011

LOTD: Rituals Satin Rose

Mijn kennismaking met Rituals lipglosjes vond vorige zomer plaats toen ik mijn Zester-goodiedoos kreeg. Check trouwens sowieso die oude video: verpakkingen van deze glosjes zijn duidelijk veranderd én check die korte stompjes van me :) Maar goed... de gloss dus.

Toen ik laatst weer bij Rituals was en deze prachtige kleur zag, kon ik er gewoon niet omheen. Doordat ik al die andere kleur in mijn bezit had, wist ik dat deze glosjes enorm fijn zijn. Ik moest er nog één van hebben! Ik koos de lichtste kleur die ze hadden, genaamd Satin Rose.

Deze glosjes stralen luxe uit. De verpakking en gloss opzich. Niet onbelangrijk: er zitten robijn-deeltjes in, hoe luxe wil je het hebben! Ook de opening vind ik goed, precies hetzelfde idee als bij de Golden Rose gloss. Heel handig en het komt niet buiten de randjes.

De kleur is echt prachtig! Zacht roze met hele fijne gouden shimmer erin. Kortom, liefde op het eerste gezicht! Ik had alleen gehoopt dat ook deze gloss net zo gepigmenteerd zou zijn als mijn vorige Rituals gloss. Dan zou het namelijk een perfecte nude kleur zijn, vooral voor de zomer.

Maar helaas... De kleur is alles behalve opvalend. De shimmer is natuurlijk prachtig, vooral in de zon. Maar de gloss zelf is bijna volledig doorzichtig. Ik had hem iets meer dekkend verwacht, dus dat was een kleine teleurstelling. Maar goed, dan maar genieten van de shimmer en de kleur in de tube :)

13 opmerkingen:

 1. lijkt me een mooie kleur.!

  jammer dat hij niet zo opvallend is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je hem niet zo goed ziet, want in de verpakking is ie idd wel heel erg mooi! Deze kleur lijkt me btw ook heel mooi als nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het echt een schitterend kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleur zeg. Hij past prachtig bij je lippen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze zelf ook maar gebruik hem ook meestal over een lipstick. (BTW:je hebt gewonnen!)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kleur zeg, mooie fotos ook!

  BeantwoordenVerwijderen