zondag 3 april 2011

MAC Quite Cute aankoopjes + overview thoughts

Gisteren was de release van de nieuwe MAC collectie: Quite Cute. Ik zat met smart op deze collectie te wachten, vooral om de lipproducten... nude!!! Uiteindelijk bleken alle kleuren niet zo nude te zijn als ik dacht en heb ik zelfs de meest lichte kleur overgeslagen... lees hier waarom.

Laat ik eens beginnen met iets wat ik erg jammer vind... de verpakking. Die is namelijk niet bijzonder, gewoon standaard zwart, zonder extra tekeningen. Juist de vrolijke LE verpakking van MAC vind ik altijd heel cool. Maar helaas, niet dit keer. De blushes zijn natuurlijk wel schattig met een hartje in het midden. Maar dat is dan ook het enige. Blushes heb ik trouwens ook geswatched, maar ik was niet zo weg van de kleur en de pigmentatie. Nagellakjes... tja, ook niet mijn ding. Maar de lippenstiften en de glosjes... ik heb deze drie schatjes meegenomen.

Normaal zou ik de lichtste kleur uit de collectie kiezeb... maar aangezien mijn lipproducten-stash steeds harder groeit, ben ik ook veel kritischer geworden ten opzichte van wat ik koop. Bij MAC lippenstiften ging het mij om de finish. De lichtste kleur uit deze collectie had satin finish en die vind ik minder fijn (wel zacht en romig, maar blijft niet zo lang zitten.. van zulke lippenstiften heb ik een dozijn in me stash liggen). Daarom ging ik voor Candy Yum-Yum (matte, fel roze) en Saint Germain (amplified, bright pink maar wel vrij nude). De laatste komt trouwens uit het vaste assortiment. Ik heb ook een lipgloss meegenomen, ook weer - eentje die een na lichtste was, genaamd Girl ♥ Boy. Binnenkort de swatches van alle 3 producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten