maandag 4 april 2011

Make-up verwijderen: Primark Beauty en Biodermal

Huh, Primark Beauty? That's right! Maar hier kom ik zo nog op. Zoals jullie weten heb ik een gemengde/onzuivere huid, maar wel eentje die heel gevoelig is. En wat ogen betreft is het helemaal een drama... ik kan lang niet alle reinigers hebben. Deze reiniger van Biodermal wel! Het is niet de meest milde reiniger die ik ooit gehad heb
(de beste zijn tot nu toe die van Deadermine en Klorane). Maar deze is ook best geschikt voor mijn gevoelige oogleden. Volgens mij is het gewoon zo'n water-achtige remover. Eerst schudde ik het nog om een of andere reden. Maar nu niet meer, en het gaat prima. Het laat geen vettig laagje achter en het verwijdert zonder enige moeite alle make-up (behalve waterproof, maar wel de hardnekkige Superslick Eyeliner van MAC). Kortom, ik ben er niet weg van.

Primark Beauty... diegene die al wel eens naar Primark zijn geweest, hebben deze fel roze verpakking vast al opgemerkt bij de kassa's. Ze worden verkocht in 2 versies: fel roze voor diepe reiniging en wit voor gevoelige huid. Toen ik laatst voor de tweede keer naar Primark ben geweest heb ik de witte ook gekocht om te proberen. Maar goed, nu even over de roze versie. De doekjes ruiken goddelijk! Het is een parfum-geurtje (bloemig/bitter), misschien een beetje cheap, maar ik vind het echt heerlijk. Het verwijderen van mijn make-up gaat uitstekend. Ik voel echt dat ze goed mijn huid schoonmaken. Voor mijn ogen zijn ze niet geschikt, maar ja, zo is het met de meeste doekjes. En oh ja, de prijs: 1,50 voor 2 pakjes! Dit zijn echte budget-aanraders!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten