woensdag 27 april 2011

Michael Todd's Mango Blush

Toen ik deze blush bij Enchantra zag liggen, was ik gelijk verliefd. Felle blushes trekken mij vaak aan. Maar eentje die er fel uitziet, maar heel subtiel op de huid is - perfect, dit werkt een stuk makkelijker.

Mango is ook nog eens zo'n zomerse naam voor deze blush van Michael Todd. De kleur verdient zijn naam: het is een mengsel van koraal, oranje, rood, perzik - kortom, heerlijk zomers. De kleur is mooi subtiel, maar je kunt het wel makkelijk opbouwen. Van zachte rouge tot bijna clownesk - het kan allemaal. De blush heeft een prima blend-gehalte en bregt makkelijk aan.

Deze kleur paste bij mijn huid toen ik nog heel bleek was, maar ook nu ik een beetje in de zon heb gezeten. De kleur is heel matte, daarom heb ik een beetje highlighter toegevoegd. Natuurlijk staat matte ook prachtig, maar in deze zonnige dagen heb ik behoefte aan shimmer. Deze beauty is te koop bij MTC webshop voor € 14,95.

10 opmerkingen:

 1. Erg mooi, maar de verkeerde kleur voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's, je hebt al een lekker kleurtje! Nooit gedacht dat deze blush zo mooi zou zijn (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaaaauw erg mooie kleur! staat je goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, dat is echt een schitterende kleur! I like it :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat past die goed bij jouw.
  Heel leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wauw hij staat je echt goed! Hij is idd echt supermooi! Ook een handige tip van die shimmer, moet ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh hij is op je wangen helemaal niet zo "eng" als in de pan :) Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen