dinsdag 26 april 2011

Mijn nieuwe Urban Decay palettes

Als jullie mij op Twitter volgen, dan hebben jullie mijn bezoek aan Sephora afgelopen vrijdag bijna live kunnen volgen :) Ik was zo blij toen ik alle paletjes in de winkel zag en natuurlijk moest ik iets meenemen. Helaas wordt het volledige assortiment van Urban Decay alleen bij de vestigingen Rotterdam en Den Haag verkocht. Bij de andere Sephora vestigingen zijn alleen deze paletjes te vinden. Maar goed, een ritje Rotterdam stond toch al een keer op mijn planning.

Ik heb uiteindelijk voor 2 paletjes gekozen. The Dangerous Palette wilde ik sowieso bemachtigen, omdat er zulke krachtige kleuren in zitten. Love it! Het viel mij trouwens laatst pas op dat op de achterkant van elk paletje zo'n leuke beschrijving staat. Dit omschrijft perfect elke palette!

"We like to describe everything we do as "feminime, dangerous and fun"... but you appear to be rooted on the wild side. These six intense, bewitching shadows help your inner "Femme Nikita" come out kicking. Feed your dangerous desires with Greed, our gilded eyeshadow primer and a naughty purple eye pencil."

Links - natuurlijk licht, rechts - met flits.
Prachtig die kleuren! Ze zijn niet zo donker als in The Black Palette. Ik zou zelfs zeggen dat deze kleuren lichter en feller zijn (wat weer meer mogelijkheden biedt).

Alle swatches zijn een lichte veeg.
Met dit paletje kun je prima gewaagde looks creëren, maar ook een mooie kleurrijke smokey is een optie. Echt iets voor mij dus! Maar dan mijn volgende aankoop...

Huh? Naked palette? Voor iemand die nauwelijks nude looks draagt... why? Tja, ik was dus echt niet van plan om deze te kopen, totdat ik de kleuren voor me zag liggen... en weer had glinstering mij te pakken. Ik smolt ervoor...

"Our neutrals won't leave you naked. 12 dimensional shades (including 4 exclusives) escalate your "basics" in textures of matte, shimmer, satin and sparkle. Experiment with office-chic, deep smoky or summery bronze looks. Includes our professional quality, cruelty-free Good Karma Eyeshadow Brush."

Dat is juist precies wat ik nodig heb! Soms moet ik op mijn werk mijn make-up subtiel houden. Ik kan me moeilijk inhouden omdat ik gewoon erg veel van kleur houd. Maar met dit paletje moet het wel gaan lukken, ik heb er nu al zin in! Smokey eye - ja hoor, perfect paletje ervoor. En bronze looks heb ik al een paar keer gemaakt met deze kleuren. Het is ook vrij neutraal, maar met die glans in de zon - echt waaauw! Kortom, ik neem mijn woorden terug. Erg fijn paletje is dit! En je krijgt er een fullsize kwast bij.

Random swatches van enkele prachtige kleuren.
Wil je oogschaduw paletjes hebben die qua variatie prima zijn en waarvan de kwaliteit erg goed is - dan is Urban Decay echt aan te raden. Alle paletjes kosten rond 30 euro (met uitzondering van Naked - 50 euro), maar ze zijn het echt dubbel en dwars waard.

23 opmerkingen:

 1. Zo mooooi<3 ik heb die twee ook sinds kort. Echt prachtige paletten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het Naked staat ook nog op mijn verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah mooie palette's! Wil er ook een! ik ga morgen ook even kijken! Zit heel erg te twijfelen of ik het Naked Palette ga kopen, ik wil hem al erg lang maar hij is wel erg duur...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben dol op mijn Naked Palette! Ik had er nog dat duo oogpotlood bij in plaats van een kwastje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. €50 is veel maar ik ben toch benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw, mega mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het Naked Palette is zo mooi....kun je daar een look (of twee, drie :P) mee maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik denk dat ik binnenkort ook maar eens richting Sephora ga, vooral het naked palette wil ik al zo lang!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw ik ben zo jaloers op je dat je deze 2 paletten heb gekocht!! Ze zijn namelijk prachtig!!
  Heel veel plezier ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Naked palette ziet er echt superleuk uit! Hebben!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Silva: maar natuurlijk! Dat lukt makkelijk, het is echt een hele makkelijke palette om mee te werken :)
  @Kashmira: waarom dacht ik nou dat jij naked al hebt... hmmm, fout dus.. :P
  @BeautyLoves: ik was al verbaasd dat er een kwastje in zat, heb hem volgens mij niet eerder gezien. Blijkbaar nieuw :)

  @IEDEREEN: super bedankt voor jullie lieve comments :) Beide paletjes zijn idd prachtig en fijn om mee te werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, dat kwastje is sinds begin dit jaar - ook geen idee waarom.

  Het naked palet is mn favoriet en ik gebruik het bijna dagelijks, ben er helemaal gek op!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie palettes heb je gekocht! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @PinkFairy, dacht je dat? Helaas heb ik die niet nee. Misschien morgen wel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb precies dezelfde palettes gekocht, ze zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind het trouwens echt jammer dat het de versie is met de kwast ipv de 24/7 liners. Kwam er pas achter toen ik in de trein naar school zat :P

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Cindy: aaaah dat is wel zonde, ja! Maar ik moet zeggen dat het kwastje toch erg fijn werkt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je hebt goed ingeslagen! Ik moet echt ook eens naar Rotterdam! Ik wil die complete collectie ook eens van dichtbij zien...wedden dat ik me niet kan inhouden hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mag ik vragen wat je hebt betaald voor de palette..ben benieuwd naar de prijzen..

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @Ellen: heb ik onderaan bijgezet ;) Ze waren zo rond de 30 euro, behalve Naked die iets duurder was. Maar Sephora had op had moment ook nog eens een korting (misschien nog steeds) waardoor er (volgens mij) 20% vanaf gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oooh, het naked palette staat al zo lang op mijn verlanglijstje! Maar ik woon in België en voor zover ik weet kan ik het hier nergens krijgen. Ik vind ook geen webshop die het verkoopt en naar België opstuurt :(. Dan maar wachten tot ik ooooit in Nederland kom...

  BeantwoordenVerwijderen