vrijdag 8 april 2011

Morning Dew voor een frisse blik

Jullie zagen dit potloodje al in mijn Floralista-shoplog voorbij komen. Vandaag een review van dit fijn product.

Toen ik deze potlood kocht, dacht ik dat ik hem niet veel zou gebruiken omdat hij zo wit is. Ik had het fout. De kleur bleek meer zilver-wit te zijn en daardoor erg draagbaar. Het potloodje is ook nog eens lekker romig, maar blijft (tot mijn verbazing) goed zitten. Ik breng hem altijd op mijn waterlijn aan (het is weer eens wat anders dan strak zwart) en in mijn binnenste ooghoek. Het effect hiervan bevalt mij goed: fris en opgewekt, het geeft mij een lente-gevoel.

Deze looks hebben jullie al eerder kunnen zien. Hier heb ik dus dit potloodje gebruikt. Als ik het niet had gedaan, dan was het resultaat heel anders. Instant oppepper voor je blik! Ik zit er zelfs aan te denken om hier een reserve van te halen.. ik moest hem al een paar keer bijslijpen, dus dat gaat aardig snel.

12 opmerkingen:

 1. Lijkt me een fijn potloodje! Helemaal wit-wit vind ik ook niet altijd geslaagd, maar deze is wat zachter en daarom wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lijkt mij ook wel een fijne :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er mooi uit! Het resultaat is ook super

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hm na het zien van je review ga ik er ook een aanschaffen dankje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik blijf toch wel fan van NYX jumbo pencil in milk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er echt heel mooi uit. Ik hou van geel.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook een witte, ziet er idd meteen heel anders uit dan zwart!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een fijn potloodje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn potloodje! Je krijgt inderdaad een frisse look ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg mooi potloodje, en staat leuk!

  BeantwoordenVerwijderen