zaterdag 23 april 2011

MUFE: It's orange (and coral)!

Aqua Cream "oogschaduws" van Make Up For Ever vielen mij allang op door alle vrolijke kleuren en schattige verpakkingen. Ik liep er steeds voorbij door te denken dat ik het helemaal niet nodig had. "Hoe kan dit beter zijn dan de gewone pressed oogschaduws? En ik heb er al zoveel van!" Dat dacht ik tot de eerste swatch... ja hoor, ook dit was de liefde op de eerste swatch.

De eerste keer had ik nummers 9 en 10 samen geswatched. Wow, wat een pigmentatie en wat een fijne crème textuur! Nog beter: ik vond ze zo prachtig samen! Toch besloot ik voor de felle oranje (met fijne gouden glitters) nummer 10 te gaan... een paar dagen later ben ik terug gegaan voor het koraal-kleurige nummer 9.

Deze waterproof cream color kun je op hele verschillende manieren gebruiken. Dit is denk ik ook datgene wat mij bij deze producten het meeste aanspreekt. Het grappige is - op welke manier je het ook gebruikt, deze cream color blijft altijd goed zitten! Nummer 9 is een super mooie kleur voor op mijn lippen. Het is een soort stain, de kleur trekt als het ware in de lippen en creëert daardoor een langdurig matte effect. Daar bovenop kun je nog een semi-transparant glosje aanbrengen (zoals hieronder Coral Enchanted Garden Gloss van Catrice) en je lippen houden voor een hele lange tijd een mooie kleur.

De fijnste manier om deze producten te gebruiken is toch wel op de ogen. Je kunt hier alle kanten mee op. Eyeliner, basis of gewoon in plaats van oogschaduw - het werkt allemaal! De kleuren drogen na het aanbrengen vrij snel en dus moet je hier wel op letten bij het aanbrengen. Maar de houdbaarheid is in alle gevallen geweldig. Deze oranje wing links hieronder had ik de hele dag zonder primer gedragen en het bleef perfect zitten.

Je kunt deze cream colors waarschijnlijk ook in plaats van blush gebruiken, maar dat is nog de enige manier die ik niet geprobeerd heb. Ik ben al sowieso geen fan van cream blushes en daarom is het niet verstandig om deze sneldrogende kleur op mijn wangen te doen. Oh ja, als je deze cream colors bij Sephora gaat swatchen, wees gewaarschuwd: voor de rest van de dag loop je met een felle swatch-arm rond :)

10 opmerkingen:

 1. OOOOH!! Hebben, hebben, hebben!! Ik liep gister voor de 100e keer langs deze prachtige eyecatchers, maar heb ze weer niet gekocht. Toch maar doen...? ;)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Lies: wat mij betreft zeker wel! Probeer ze eens een keer te swatchen. Ze voel zoooo fijn aan en je kunt ze op verschillende manieren gebruiken! Pas wel op voor de swatch-arm hé ;) waterproof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, hoor! Ik zou ze ook enkel op mijn ogen gebruiken, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, dat ziet er goed uit! Ik vind die 1e ooglook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw zo mooi! Ik vin beide ooglooks zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat zijn je ogen mooi opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleurtjes! Ik vind ze op je ogen geweldig maar op je lippen zijn ze ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen