maandag 11 april 2011

My First... Holographic China Glaze (TTYL)

De opening van Auryn showroom was voor mij ook de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de nagellakjes van China Glaze. Natuurlijk heb ik al vaker gehoord hoe goed ze waren en ik moet mij eigelijk schamen dat ik er tot nu toe geen een van heb gehad. Maar als je lakjes in het echt ziet is het toch anders dan online kiezen (ook al heb je de hulp van Google). Daar stond ik dan, voor de rekken vol met China Glaze... ik wist een ding zeker: een van de holo lakjes wordt van mij!

TTYL is wat dat betreft een perfect kleurtje voor mij. De laatste tijd ben ik wat voorzichtiger met kleuren nagellak, ik ga liever voor neutraal. Deze kleur is vrij rustig, maar toch wel spannend met dat holo effect.

Bij normaal/indirect licht is het een midden-roze (had hem nog zelfs donkerder ingeschat) rustige kleur. Maar in de zon (hierboven rechts) of bij direct kunst-licht (hierboven links).... oh my! Regenboog op je nagels! Super mooi, ik blijf ernaar staren als ik dit lakje op heb! Oh ja, niet onbelangrijke details: de nagellak dekt prima in 2 lagen, droogt best snel en blijft goed zitten.

13 opmerkingen:

 1. Het effect is echt prachtig! Ik moet ook snel zo'n lakje aanschaffen =D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi! Hij lijkt wel erg veel op mijn holo van Nfu Oh, dus denk dat ik deze niet hoef!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pretty!

  ik ben gek op holo's. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een supermooi lakje! Ik hou van holo's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah pretty! Staat je ook heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je eerste en ook meteen de mooiste. Wat een mooie lakjes zeg.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow, die is echt heel erg cool :O

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooi! Ik heb nog geen China Glaze in mijn stash, maar als ik dit zo zie... wil ik ze zeker uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen