donderdag 14 april 2011

NOTD: Enchanting

Toen ik L.A. Colors in Duitsland ontdekte, was ik super blij. Vooral de nagellakjes hebben enorme indruk op mij gemaakt. Zoveel keuze en zulke prachtige kleuren! In het echt zien ze er allemaal nog mooier uit, zo ook met deze.

Enchanting is een holo kleurtje. Wie houdt nou weer niet van het holo effect? Ik ben er zeker fan van! Deze kleur doet mij denken aan Sephora Merengue nagellak, alleen is deze minder roze en juist iets subtieler. Op de nagels is deze kleur zelfs vrij neutraal en niet zo donker als in de verpakking.

Links is een foto met flits, rechts - zonder. Je ziet hoe mooi de peachy shimmer is. In de zon glinstert het zelfs nog mooier. Love it! Hoewel dit een paarse kleur is en ik ben meestal geen fan van paarse nagellak, vind ik dit een van de meest draagbare paarse nagellakjes die er zijn. In normaal in-direct licht lijkt het een beetje mistig paars-roze, met een soort wit wazig laagje (ik hoop dat jullie het begrijpen). Prachtige kleur! Het enige nadeel vind ik wel dat de kleur niet erg dekkend is. Voor dit resultaat had ik 3 laagjes nodig. Verder blijft dit lakje helaas ook niet super lang zitten.. maar ja, ik ga voor de kleur en die is zeker pretty :)

11 opmerkingen:

 1. Inderdaad een mooie kleur! Wel jammer dat hij niet zo goed blijft zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dit is echt super mooi! Vooral door de Peachy shimmer. Jammer dat hij niet super dekt.
  Ik vind het flesje wat weghebben van de OPI flesjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een mooi lakje <3
  I'm in love .
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moest echt direct aan die Sephora denken! Mooie kleur, heel bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de shimmer erin zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat 'n super mooi kleurtje! Foto's zien er ook goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen