zaterdag 30 april 2011

Oranje deel van mijn (verzorging)stash

Om vandaag in de oranje stemming te blijven, zie hierbij oranje spulletjes uit mijn stash. Natuurlijk heb ik in mijn make-up stash ook genoeg orange stuff (oogschaduws, koraal/oranje-kleurige blush, lipproducten..nagellak!), maar dat zou te veel van het goede zijn, denk ik. Vandaar dat ik het vandaag bij de verzorgingsproducten laat.

Van boven naar beneden. Laatst heb ik Garnier zelfbruiner voor 2 euro gescoord. Heerlijk afgeprijsd, ik ben hem dus volop aan het testen. Bio Oil is een standaard onderdeel van mijn dagelijkse verzorgingsroutine geworden. Hiermee ben ik de strijd aangegaan met littekens als gevolg van acné-aanvallen. Ik moet zeggen dat het aardig goed werkt, maar hier zal ik nog een aparte review over schrijven. Deze Frizz-Eese van John Frieda heb ik al zeker een paar jaar. Het werkt prima als hittebescherming tegen een stijltang, maar ook als bescherming tegen blootstelling aan de zon. Het is gewoon een fijn serum, het maakt mijn haar lekker zacht. Curl Power uit de Studio Line van L'oreal gebruik ik eigenlijk nauwelijks. Het geeft wel genoeg stevigheid, maar mijn haar voelt niet luchtig en zelfs een beetje plakkerig aan na gebruik. I love... mango & papaya douchegel ben ik laatst pas begonnen met het gebruiken. Ik ben niet weg van de geur, maar het is wel aangenaam licht en lekker zomers. Tot slot nog een zonnespray die ik tijdens mijn vakantie vorig jaar november gekocht heb. Anne Möller is bij ons, volgens mij, een onbekend merk, maar deze zonnespray werkt super goed! Hij beschermt mijn huid op een zachte manier en ik wordt er echt sneller bruin mee. Prima voor deze zonnige dagen.

13 opmerkingen:

 1. Leuk! Bio oil wil ik ook nog een keer uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg leuk uit, de bio oil lijkt mij ook erg fijn. Zelf heb ik hem niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, lekker fleurig! Fijne koninginnedag, trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, leuk, oranje ;) Leuke dingen, zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, leuk artikel! die Bio Oil moet ik ook nog echt een keer kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spulletjes! En allemaal oranje meevaller!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk al die oranje producten!
  Ik ben ook erg benieuwd naar de Bio Oil producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke blogpost, haha :D Heb een fijne Koninginnedag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben zo benieuwd naar de Bio Oil producten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahahahaha ^________________^
  Hup, Oranje! =))

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Peggy: zeker! Alleen zo jammer dat Amsterdam 2x drukker was dan vorig jaar, niet leuk druk. Maar ja, er zijn nog altijd andere gezellige steden :)

  BeantwoordenVerwijderen