woensdag 6 april 2011

Paul Frank Lipsmackers

Zijn jullie ook een beetje fan van Paul Frank's aapjes? Deze vrolijke beestjes geven mij altijd een happy gevoel. Toen ik afgelopen weekend dit bij de Douglas zag liggen, kon ik het niet weerstaan...

Ik heb echt genoeg make-up tasjes, maar deze moest ik gewoon hebben. De print vond ik echt geweldig. Strak, maar met een knipoog. Er waren ook nog andere varianten, ik heb in ieder geval nog een witte zien liggen. Maar het leukste is... je krijgt er 4 lipsmackers bij! Lipsmackers zijn altijd handig om bij de hand te hebben en je kunt er (volgens mij) nooit te veel van hebben. Zulke leuke Paul Frank lipsmackers wilde ik ook niet missen.

Er zitten 2 "normale" verpakkingen lipsmackers in, één tube en een hulsje. Altijd leuk voor de variatie. Misschien hebben jullie in mijn Essen/Duitsland-shoplog al bananen/aardbei lipsmacker van Paul Frank voorbij zien komen. Nu heb ik hem dus ook in een tube! Ben er blij mee, omdat ik weg ben van die geur (de rest is trouwens ook heerlijk). Kortom, een echte musthave voor lipsmackers/Paul Frank fans!

1 opmerking:

  1. Wat leuk!! Ik zou het ook moeilijk kunnen weerstaan ;-) Mocht ik vanmiddag in de buurt van Douglas zijn, ga ik ook even kijken hihi

    BeantwoordenVerwijderen