woensdag 27 april 2011

PinkFairy's iTunes Muziek Top 10

Gisteren heeft Joyce aan mij deze tag doorgegeven. Super leuk natuurlijk! Ik ben gek op muziek, het bepaalt mijn stemming en het heeft altijd een opbeurende werking op mij. I really love it! Op de "Over Mij" pagina kunnen jullie al een beetje lezen wat mijn voorkeuren zijn. Ik ben gek vooral op stoere soundtracks, iets wat je in de auto keihard aan kan zetten zodat je je binnen no time een soort femme fatale voelt, het ik-kan-alles-aan-gevoel. Kijken jullie even meer? Niet schrikken ;)

1. Arrahman - Maussam & Escape (van Slumdog Millionaire). Wat een geweldig nummer, zo krachtig!


2. Linkin Park - Waiting for the End
3. David Guetta - Toyfriend. Hele foute tekst, maar de beat vind ik best stoer.
4. Linkin Park - Wretches and Kings. Ook weer - de beat. I looove Linkin Park en dit liedje van hun laatste album is gewoon ontzettend goed.

5. Velvet Chain - Strong (Buffy TVS The Album). Heerlijke meezing/zeur song.
6. Puscifer - Rev 22:20 (Underworld Evolution Soundtrack)
7. Edu K - Gatas Gatas Gatas. Kennen jullie nog die reclame van een paar jaar geleden? Daar ken ik dat liedje van en sindsdien is het een van me favorieten geworden! Ook al een beetje fout, maar het klinkt goed!

8. Lunatic Calm - Sound of the Revolution (Radio Sunnydale / Buffy TVS Soundtrack)
9. Fluke - Zion (The Matrix Reloaded Soundtrack)
10. Overseer - Skylight (Blade Trinity Soundtrack). Dit nummer had ik helemaal plat gedraaid toen ik voor het eerst op kamers ging... goede herinneringen :)

Ik ben gek op bepaalde soundtracks, dat is zeker duidelijk geworden :) Rustige opbouw en een bijna dramatische climax vind ik prachtig om te horen. Geen zoete pop-muziek dus bij mijn favorieten. Ik luister er wel naar, radio 538 is voor mij de must elke ochtend. Maar dit is toch wat het meest op mijn iPod (in de auto... I loooove my speakers!) gedraaid wordt. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn muziek-smaak vinden en wat jullie anders verwacht hadden!

Oh ja, en het doorgeven natuurlijk! Neem deze tag gerust over. Bij deze tag ik at random wel weer 5 mensen: Maud, Femke, Kelly, Manon en Peggy! Jaja, dames, van sommige weet ik ongeveer wat de voorkeuren zullen zijn, maar ben toch benieuwd ;)

9 opmerkingen:

 1. Hahaha heerlijk! Super anders als mijn lijstje! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, sommige zijn wel leuk :)
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het eerste nummer is erg leuk vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tag! En die nummers, ik ken ze allemaal niet haha! ik ga er dan maar eens een paar luisteren

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag! Echt 100% anders dan mijn lijstje eruit zou zien, met de nadruk op HEEL anders ;-) Ik ken alleen de nummers van Linkin Park eigenlijk. En Paper Planes van MIA, ook van de Slumdog Millionaire soundtrack vind ik een heerlijk nummer. Leuk om eens zoiets te lezen, het is weer eens wat anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi, leuke muzieksmaak heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zitten leuke liedjes tussen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Linda: jaaaa paper planes wilde ik ook erbij zetten! heb het ook al in een paar filmpjes van me gebruikt. gaaf nummer! haha, ik vind het juist leuk dat iedereen weer wat anders luistert :P
  @Silva: @Tatjana: @Kalypso: thnx, girls!
  @Joyce: zei ik toch haha :D
  @Live with Lipstick: die kan ik echt keer na keer draaien, zoooo verslavend :)
  @Kashmira: haha heb een aparte smaak :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier luister ik nooit na haha, volgens mij ken ik ze allemaal niet! Heb wel even alle filmpjes bekeken/geluisterd.
  Maar heel leuk om te zien, zo zie je hoe erg muzieksmaak kan verschillen
  Ik hou van dancehall & reggeaton

  BeantwoordenVerwijderen