dinsdag 12 april 2011

Quite Cute: Girl ♥ Boy

Quite Cute collectie van MAC staat inmiddels bekend om zijn schattige uitstraling van nudes met een twist. Helemaal mijn ding dus! Ook deze licht-roze gloss is daar een voorbeeld van. Schattig en een beetje brutaal.

Girl ♥ Boy is een zachte roze kleur zonder shimmer. Zodra je het dopje opendraait, begrijp je gelijk uit welke collectie dit glosje komt... het ruikt zo zoet, so cute! Niet vervelend overdreven zoet, maar heerlijk meisjes-achtig zoet! De kleur is niet heel dekkend, maar blijft mooi subtiel licht-roze.

Een mooi neutraal kleurtje, die niet al te licht is. Maar breng je dit glosje boven op Saint Germain lippenstift... oooh, lekker gewaagd!

Deze gloss heeft wel een bijzonder effect. Ik voel een tinteling op mijn lippen. Dit effect vind ik altijd zo lekker zomers. Plus natuurlijk dat zoetig geurtje! Mmmm.. maar ja, je moet ervan houden.

Toen ik deze lipgloss kocht, moest ik gelijk aan mijn Gaga gloss denken. Ik dacht dat ze best veel op elkaar zouden lijken, maar toch zijn ze verschillend...

Zoals jullie kunnen zien is Gaga gloss een stuk feller en iets meer roze met een koele glans. Girl ♥ Boy is veel meer neutraal en zal bij meerdere huidskleuren passen, zonder er te roze uit te zien. Deze kleur mag dus zeker niet in mijn nudes collectie ontbreken.

16 opmerkingen:

 1. A pink for Pink Fairy ;) Mooooooooi *.*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel mooi en lief kleurtje! Ik wilde de lichtroze blush nog halen van deze collectie maar die was helaas uitverkocht :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een mooie kleur en heerlijk dat ie zo lekker ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze kleur zou zo fel vloeken bij mij, maar hij staat je echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw mooie kleur! Echt zo zacht maar toch mooi roze! :) Staat je ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig! Ik zie er met zulke kleurtjes uit alsof ik ontsnapt ben uit Jersey Shore.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze beide heel mooi. Ze passen ook prachtig bij jouw lippen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou ik vind hem toch nog behoorlijk dekkend bij jou! ik heb ze aan me voorbij laten gaan omdat ik dacht dat ze super cheer zouden zijn x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Tessa: mijn lippen hebben niet veel pigment van zichzelf, dus vandaar misschien dat het meevalt.

  BeantwoordenVerwijderen