zaterdag 2 april 2011

Starling + Green With Envy: swatches + looks

Tijdens de showroom-opening van Auryn heb ik twee mooie pigmenten gekocht. Eentje van Sugarpill genaamd Starling en een pigment van Sleek in de kleur #699 Green With Envy. Vandaag laat ik jullie de swatches zien met de looks waarin ik deze pigmenten heb gebruikt.

Pigmenten van Sugarpill zijn voor mij niets nieuws. In feiten is dit al mijn vierde (gaat snel als je gelijk een trio koopt). Dit keer heb ik gekozen voor een fel blauwe kleur. In mijn showroom-opening video heb ik de drie blauwe Sugarpill pigmenten laten zien. De meest rechte was deze kleur, die in vergelijking met de andere 2 super intensief lijkt (love it). Kashmira en ik werden verliefd op deze kleur en hebben beide dit potje aangeschaafd.

Pigmenten van Sleek bleken een aangename kennismaking te zijn. Ze voelen heel zacht en fluweel aan, heerlijk in gebruik. De kleur is echt prachtig en stond al een tijdje op mijn wishlist. Eigenlijk was het MAC Golden Olive die op mijn wishlist stond, maar deze kleur komt er aardig in de buurt!

De swatches! Beide pigmenten zijn droog aangebracht. Je kunt zelf bepalen hoe intensief je beide kleuren wilt hebben, hoewel je met Sleek moeilijker kunt opbouwen (het is echt super gepigmenteerd). Door beide pigmenten nat aan te brengen worden de kleuren natuurlijk nog mooier.

En dan de looks! Voor deze blauw-paarse look heb ik vooral twee Sugarpill pigmenten gebruikt. De meest opvallende is natuurlijk mijn nieuwe Starling, knal en knal blauw. Ik heb er Hysteric aan toegevoegd, omdat deze paarse kleur fijne blauwe shimmer bevat.

De groene Sleek pigment heb ik in deze twee looks gebruikt. Links - droog aangebracht, met Hema Metallic Eyemousse als basis (die kan echt bij elke groene pigment). De blauwe kleur is Peace van Urban Decay.

In de tweede look heb ik deze Sleek pigment heel subtiel gebruikt: nat aangebracht langs de onderste wimperrand. Voor de rest heb ik mijn nieuwe Sleek Acid paletje gebruikt (zoals jullie zien - fel, maar vrij subtiel).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten