vrijdag 22 april 2011

Voeding en hydratatie terwijl je slaapt

Ik heb een van de meest lastige types huid die er bestaat: gecombineerd, onzuiver en vrij gevoelig. Dit betekent dat ik niet alleen producten moet gebruiken die mijn huid onzuiverheden-vrij maken, maar extra voeding is net zo belangrijk. Daarom gebruik ik bijna elke nacht deze redder.

Weleda Iris Nachtcème is een extra hydraterende verzorging bedoeld voornamelijk voor drogere huidtypes. Ik heb gemerkt dat ook mijn huid enorm blij wordt van deze crème. Na het aanbrengen is mijn huid zachter en rustiger. De kleur wordt egaal en het voelt enorm comfortabel aan. De volgende ochtend glimt mijn huid niet en ik merk dat het voedende effect ook het genezen van onzuiverheden versnelt. De verpakking leek mij aan het begin vrij klein, voor maar 30ml betaal je rond 10 euro en dat is niet echt wat ik noem super budget. Maar qua gebruik valt het mij enorm mee. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig per keer, deze crème verdeelt zich fijn over mijn huid zonder een vettig laagje achter te laten. Alleen maar fijne dingen dus... en oh ja, de geur! Het heet niet voor niks iris ;)

7 opmerkingen:

 1. Haha, ik heb hier een mini tubetje van gehad, maar die had ik perongeluk met de stofzuiger opgezogen ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dit product klinkt echt geweldig :) Bedankt voor de review en tip! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze en de dagcreme in de Light versie hiervan. Ik vond ze idd ook heel klein, ik dacht echt dat ik de enige was want ik kon er niks over op internet vinden. Maar leuke review ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Miss make-up and the city: die van mij komt van de Dio drogist, maar bij De Tuinen verkopen ze het ook!
  @Linh: ahaha komt denk ik ook doordat het doosje waar het in zat iets groter was :P dank je wel!
  @femketje: @Liesewiesje: thnx voor jullie comments, ladies!
  @Kashmira: whahaha handig :P :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Nooit eerder van gehoord :)

  BeantwoordenVerwijderen