woensdag 18 mei 2011

Benefit Bella Bamba (3D Pink)

Vanaf het begin was ik niet wild van deze blush... totdat ik mijn favoriete highlighter Girl Meets Pearl ging kopen. De verkoopster had eerst de highlighter op haar arm geswatched (wat op zichzelf al een plaatje is natuurlijk) en daar overheen een blush... "Waaaaaauw! Welke blush is dit?" En ja hoor, Bella Bamba werd mijn aankoop tijdens mijn volgende bezoek aan Sephora.

Zelfs zonder highlighter eronder is het een prachtige blush. Het heet niet voor niks 3D Pink. Deze kleur bevat hele fijne korale shimmer, terwijl de kleur zelf vrij koel roze is. En toch zal hij ongetwijfeld bij vrijwel alle huidstinten passen, juist omdat de kleur zo veelzijdig is.

Deze blush bevat heel veel pigment. Daarom moet je vooral oppassen bij het aanbrengen en niet te veel met het kwastje erin "roeren". Ik gebruik trouwens gewoon mijn eigen kwast, omdat ik kwastjes in zulke verpakkingen nooit zo handig vind. Gelukkig heeft deze blush een prima blend-gehaalte, dus te veel kleur is zo weggewerkt. Maar ik zou toch voorzichtig de kleur opbouwen.

Juist omdat deze blush zo gepigmenteerd is, gebruik ik hem liever voor opvallende looks. Dit (en de kleur) maken deze blush zo bijzonder. Eigenlijk hoef je hier niet eens een highlighter mee te gebruiken, de shimmer in de blush geeft al genoeg subtiele glans. De textuur lijkt bijna zijdezacht en de kleur blijft ook nog eens prima zitten.

21 opmerkingen:

 1. hij is super mooi! vind hem zelf niet heel opvallend (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige blush! De balans tussen de pigmentatie en de shimmer lijkt perfect te zijn ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo mooi! Ik heb hem ook en ben er verliefd op! Zeker m'n meest gebruikte blush van de afgelopen tijd ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blush en staat je goed!
  Ook een leuke verpakking trouwens. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is zoo mooi! Ik gebruik hem ook erg vaak! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel mooi, benefit heeft zulke leuke blushes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij staat je echt supergoed! Zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is zo'n mooie blush! Ik gebruik hem zelf bijna iedere dag en hij ruikt zooo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb hem gewonnen bij Wickedskakid en vind hem nog steeds een aanwinst voor mijn stash! De kleur is zo bijzonder en hij is lekker gepigmenteerd, wat hem ook geschikt maakt voor gebruinde huidjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw!! wat een beauty! hoe duur was die als ik vragen mag (A)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Linda: eerlijk gezegd, weet ik het niet eens meer.. het is al even geleden dat ik deze heb gekocht... maar ik gok zo rond de 25 euro.

  BeantwoordenVerwijderen