woensdag 4 mei 2011

Budget tip: Greenland Mango setje

Aanstaande zondag is het weer Moederdag. Verschillende winkels hebben leuke setjes in de aanbieding voor deze gelegenheid. Zo was ik laatst bij DA en zag dit leuk setje van Greenland. Nou ja, eigenlijk heb ik hem al in de folder gezien en onder het mom "zo schattig, dit moet ik hebben" ben ik een paar dagen later naar de drogist gegaan.

Wat zit erin? Handcrème en lippenbalsem. Beide ruiken heerlijk naar mango. Je had er nog een andere geur, maar mango leek mij precies goed voor de zomer. Lippenbalsem ruikt maar heel zacht, je voelt het nauwelijks. Qua kwaliteit vind ik lippenbalsem ook maar een beetje gemiddeld. Mijn lippen worden wel lekker gevoed, maar de textuur is niet romig zoals ik verwacht had. Een gemiddelde lipsmacker is niet slechter, volgens mij. Maar de handcrème... oh my...

Door de verpakking vond ik dit setje ideaal voor in de auto: compact en ziet er leuk uit. Maar deze handcrème gebruik ik nu elke keer voor het slapen gaan en ik ben er echt verslaafd aan geraakt... De geur is zo fruitig en natuurlijk, terwijl de crème heerlijk mijn handen voedt. 's Ochtends sta ik niet alleen met zachte handjes op, een vleugje mango blijft dan nog steeds op mijn huid zitten. De romige textuur maakt deze crème pas echt verslavend. Ik ben fan! Voor maar 5 euro is dit een heel fijn last-minute cadeautje voor je moeder of natuurlijk voor jezelf (just like me).

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuke tip :) Ik wou namelijk me moeder er nog wat bij geven dus ik denk ik dat hier maar even naar ga kijken, hopelijk hebben ze het bij de DA bij ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zag deze ook al eens ergens liggen, zien er leuk uit! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh mango! nomnom! als ik deze nog tegen kom bij etos koop ik hem misschien wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm mango! I love it! Leuk setje!

  BeantwoordenVerwijderen