vrijdag 13 mei 2011

Drie looks met Naked Palette

In de comments van het artikel over mijn nieuwe Urban Decay palettes is mij gevraagd om een look ("of twee, drie..." thnx, Silva!) met Naked palette te maken. Naked palette wordt omschreven als ideaal voor "office-chic, deep smoky or summery bronze looks", dus hierbij mijn simpele interpretatie van alle drie de looks.

Office-chic of neutraal. Normaal ben ik totaal niet van zulke looks. Dit is denk ik mijn meest rustige look sinds.... heel lang. Maar ik moet zeggen, het ziet er niet verkeerd uit. Rustige bruine kleuren die in elkaar zacht overlopen. Bruine eyeliner en een neutrale highlighter maken deze look af. De laatste twee komen niet uit dit paletje, voor highlighter is de lichtste kleur Virgin toch net iets te aanwezig. Maar hé, de rest ziet er best leuk uit.


Deep Smoky is zeker bij mij altijd een favoriet. Als ik even geen inspiratie qua make-up heb, dan doe ik vaak een simpele smokey. All-over kleur met een lichte toevoeging in de binnenste ooghoek, plus een lichtere kleur richting de wenkbrauwbot. Uitgevaagde zwarte liner, that's it. En voor het leuke natuurlijk ook de Benefit Prrrowl mascara. ;)


Summery Bronze is ook zeker mogelijk met dit paletje. Eigenlijk bevatten bijna alle kleuren uit deze palette prachtige shimmer, waardoor elke look een beetje zomers lijkt. Vooral de bronze kleuren stralen hierdoor extra warmte uit. Voor deze look heb ik eerst nog een basis van L'oreal (Infaillible Houreglass Beige) aangebracht voor extra glans. Maar eigenlijk hoefde dit niet, omdat de oogschaduw zelf al erg mooi is.

10 opmerkingen:

 1. Ik vind alledrie de looks geweldig! Office chic voor overdag, Deep Smoky 's nachts, en Summery Bronze altijd :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi gedaan ^^ de Deep Smoky vind ik helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie looks, blijft mn favoriet palet!! Zo divers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie looks! Ik wil dit palette ook echt heel erg graat, nu wil ik 'm nog liever haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de 2e is mijn favoriete look! awesome :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, mooie looks heb je ermee gemaakt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw echt supermooie looks! Ik vind het palette ook nog steeds echt prachtig, heb er vandaag weer mee zitten spelen! Mijn look is paars met grijs, beetje apart, maar wel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. erg mooi, maar die tweede springt er op de een of andere manier echt uit!

  BeantwoordenVerwijderen