vrijdag 20 mei 2011

Enter Wonderland: Miracle Clouds

De huidige collectie van Catrice Enter Wonderland heeft gek genoeg weinig indruk op mij gemaakt.... terwijl ik altijd sta te juichen als Catrice weer nieuwe LE spulletjes heeft. Pigmentatie, kleurenkeuze, het was allemaal niet mijn ding. Maar niet alles, er zat toch wel een bijzonder product in de collectie.

Miracle Clouds is een donker blauwe glitter eyeliner. De glitters voel je verder helemaal niet: niet bij het aanbrengen, maar ook niet gedurende de dag. Het kwastje is smal en dun, super handig in gebruik. Het kost echt weinig moeite om hier een net lijntje mee te trekken. Ook al moet ik zeggen dat het kwastje niet heel precies is voor de wing: het is namelijk niet stevig, maar echt een kwastje.

Ik ben gek op de kleur van deze eyeliner! Het is prachtig diep met hele mooie subtiele shimmer. Ik vind deze kleur echt heel bijzonder. Ik ruil een zwart lijntje niet zo snel voor een andere kleur, maar deze is donker genoeg om de look sterke uitstraling te geven. De eyeliner brengt gelijkmatig aan en blijft de hele dag op zijn plek. Voor een paar euro is dit zeker een betaalbare musthave.

10 opmerkingen:

 1. Grrr had ik deze ook maar meegenomen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat staat het mooi bij jouw blauwe ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, die is mooi! Ik had hem moeten kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh hij is wel heel mooi! In het flesje leek hij me niet zo bijzonder maar zo vind ik hem wel heel gaaf hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie eyeliner zeg! Ik dacht dat hij niet zo bijzonder zou zijn, maar hij is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gisteren heb ik dit product ook in mijn handen gehad, maar uiteindelijk niet gekocht. Ik vond de kleur zo gaaf uitzien, maar van de andere kant draag ik eigenlijk altijd een bruin lijntje boven en onder mijn ogen. De kleur op je ogen lijkt trouwens ook lichter dan in de verpakking. Of lijkt dit maar zo? *twijfelt nog steeds*

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Man Teng: hij is misschien ietsje lichter, maar het schelt niet veel. het is echt een perfecte vervanger voor een zwart lijntje voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen