zondag 29 mei 2011

EOTD: Sand and Fresh Sea Drops

Voor deze look heb ik met name de kleuren uit mijn Inglot palette gebruikt. Ik ging voor een zomerse look met daarin de kleuren van het strand en de zee.

Als basis heb ik oranje Inglot kleur gebruikt. Deze kleur is al op zichzelf heel veelzijdig door de bijzondere shimmer die erin zit. Aan de binnenkant heb ik de lichte Inglot highlighter gebruikt. Deze kleur is goed gepigmenteerd en heeft een prachtige gouden gloed. In de buitenste ooghoek en crease heb ik de rode Inglot kleur gebruikt, die ik later een beetje met dezelfde oranje kleur heb gemengd.

Onder mijn oog heb ik mijn favoriete zee-blauwe Catrice kleur gebruikt, die toen kapot ging tijdens het depotten. Een beetje zwarte gelliner van Bobbi Brown toevoegen en goed wimpers met mascara aanzetten. That's my summer-look! Alleen zo jammer dat er voorlopig geen strand-vakantie op mijn planning staat... met deze look krijg ik er namelijk meer zin in.

22 opmerkingen:

 1. Prachtige look! Je weet altijd mijn not-done kleurtjes te verwerken tot iets heel erg moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie look! Ik krijg meteen al helemaal zin om zelf aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie look! Ik wil deze nadoen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleuren zeg, wauw! En jep.... jaloers op je pallet...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige look!
  Die kleuren zijn gewoon super mooi samen!!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De zomer straalt er vanaf meid! Ik zie de zonsondergang en de zee, krijg er helemaal een vakantiegevoel van. Erg mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je dat prachtig gedaan, wauw :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi, dat ga ik ook proberen ^^.

  BeantwoordenVerwijderen