donderdag 19 mei 2011

Got a beauty present...

Bekend: bij elk Urban Decay paletje krijg je een mini primer potion cadeau. Aangezien ik al een aantal paletjes heb, heb ik ook een paar van die primer liggen. Alleen zo jammer dat ze bij mij totaal niet werken. Toen Brenda op Twitter het daarover had dat ze zo'n primer graag wilde hebben, heb ik gezegd dat ze mini's van mij kon krijgen. In ruil hiervoor kreeg ik een hele leuke beauty verrassing van haar...

Dat heel pakje rook al naar het heerlijke Lush zeepje! Er staat helaas geen naam op, maar ik heb het vermoeden dat dit Karma Soap is. De geur is zooo vrolijk, ik word er enorm blij van. Het zeepje ligt nu in mijn slaapkamer en de hele kamer is gelijk gevuld met deze geur...mmmm...

Dankzij Brenda is dit ook mijn kennismaking met het merk Oriflame geworden. Ik wilde er allang iets van hebben, maar kon nooit vinden waar je het makkelijk kon kopen (voor zover ik weet wordt dit merk verspreid door verschillende distributeurs - gewone mensen die een schakel vormen tussen het merk en de kopers). Van Oriflame heb ik een mini parfum gekregen, een zakje met maskertje en een mooie koele lipgloss. Zien jullie ook die groene verpakking, waarbij ik eerst dacht dat het een lippenstift was? Not, het is een donker-groene kohl! Echt super mooi en fijn in gebruik (jaja, heb hem gelijk geprobeerd).

Naast Dove-monstertjes, zat er ook nog een lief roze lipgloss van L.A. Colors in. Tja, ik en roze glosjes... dat is ook wat ik tegen Brenda zei, ze had het dus helemaal goed met dit pakketje. Ik ben echt blij met alle spulletjes. Vind het ook echt lief van Brenda dat ze dit zo allemaal bedacht heeft... en die verpakking al! How cute! :)

16 opmerkingen:

 1. Dat is nog eens een leuke verrassing! Mooie producten! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk wat je in ruil gekregen hebt! Ik kocht vroeger bij Oriflame juweeltjes, ze hebben echt heel mooie dingen. En hun lippenpotlood is een van de beste die ik ken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke verrassing en wat fijn dat je haar er blij mee kon maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahw, echt superleuk.
  En ook superlief van jou :). xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je er zo ook wat voor terug krijgt :) Leuke dingetjes, komt er een bericht van dat grote kohl potlood? Ben ik wel benieuwd naar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat superlief van haar! Ik vind het zo leuk dat jullie elkaar blij maakten met die dingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuk pakketje, dat was zeker een goede 'ruil' en erg lief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi,

  Wat een leuk stukje heb je over mijn kadootje voor jou geschreven. Ben blij dat je het leuk vindt. En ik ben weer erg happy met de potions.

  Liefs Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wat een lief pakketje! Die karma geur van Lush is echt lekker he! En die glossjes zijn ook heel mooi! Volgens mij is het heel leuk zoiets te ontvangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De groene kohl ziet er echt geweldig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen