zondag 1 mei 2011

How to: Catrice oogschaduws depotten (en sealen)

Een beetje bijgekomen van de Koninginnendag, allemaal? :) Vandaag laat ik jullie zien wat mijn ochtendje knutselen een tijdje geleden heeft opgeleverd. Het is niet allemaal even soepel gegaan, maar het resultaat mag er wezen. Weg met al die onnodig grote verpakkingen!

De andere oogschaduws gingen eigenlijk net zo makkelijk als de tweede. Het is wel altijd even handig om achter de sticker te kijken of er een gaatje in zit. Ik heb dit ook met NYX oogschaduws geprobeerd, maar die zijn dus niet bestemd voor het depotten: gaat er moeilijk uit en er zit geen magneetje achterop. Natuurlijk kun je nog altijd een los magneetje kopen (in de vorm van plakband, dus makkelijk vast te maken). Ik heb gehoord dat deze bij de Hema en Wibra te koop zijn. Maar ik was er nog niet aan toe gekomen om die te kopen en dus was ik best blij dat sommige oogschaduws al een magneetje achterop hebben. Succes met het knutselen! :)

16 opmerkingen:

 1. Bij mij staat de video nog op privé;$

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Miranda: excuses! Stond nog ook, was het helemaal vergeten. Nu niet meer! :)
  @Tatjana: je kon het helemaal niet zien :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk filmpje, ook duidelijke uitleg. Toen ik die oogschaduw (kapot) zag liggen dacht is echt oh dat is ook echt iets voor mij, dat zou mij ook zo kunnen overkomen.Maar het gaat wel erg makkelijk. En je bespaart inderdaad veel ruimte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk filmpje, ik vind persoonlijk het leuk in die kleine verpakkingetjes. + heb eigenlijk geen plek voor nog een palette :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig filmpje, ik deed het eerst altijd anders zal het nu eens zo gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie nagellak, welke is dit?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, wat leuk gedaan zeg! Die Teeez nagellak is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeps, verkeerde artikel! had een comment op het nagellak artikel moeten zijn! verkeerde tab geopend!

  Maar heel erg leuk en handig filmpje weer! Zonde dat die catrice oogschaduw kapot ging! maar gelukkig is hij weer mooi gerepareerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Danise: thnx! Dat is Biscuits & Cupcakes van Catrice!
  @Kashmira: heb ik ook zo vaak :P Valt mee hé, was de eerst keer repareren :P
  @Miranda: ahaha een beetje klunzig maar kan gebeuren :)

  @IEDEREEN: thnx voor jullie comments!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha faal die eerste reactie!

  Ik vind het een heel handig en duidelijk filmpje. Ik zou het zelf alleen nooit durven om mijn oogschaduws te depotten, want ik ben bang dat al mijn oogschaduws dan zo eindigen als degene die je in het filmpje als eerst probeerde.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Manon: whaha echt hé :P Dan denk ik: laat dan helemaal geen comment achter :P
  Haha joh dat valt echt mee. En anders is sealen echt simpel. Het lijkt zelfs of die Catrice oogschaduw die ik gesealed heb nu nog meer pigment afgeeft :) Maar in principe is dit echt een uitzonder, dat heb ik gewoon weer :P

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had nog niet gezien hoe je dat doet, maar ik heb het hele filmpje bekeken en vind het echt heel handig.
  Alleen als je praat moet ik het geluid hard zetten en dan tijdens het wachten heb je opeens muziek die al hard is, misschien een tip om daar bij je volgende filmpje rekening mee te houden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Nadiaa: klopt, ik weet het. Het geluid is waardeloos, moet er ook iets aan doen. Maar ben nog steeds op zoek naar een microfoontje.

  BeantwoordenVerwijderen