zaterdag 21 mei 2011

Inglot nagellak swatches

In mijn video-impressie van Inglot shop hebben jullie kunnen zien dat Inglot een enorme assortiment nagellak heeft. Ik zat lang te twijfelen bij zoveel keuze en uiteindelijk had ik drie bijzondere kleuren meegenomen.

#721 viel mij gelijk al op. Geel is niet alleen een zomerse kleur, het wordt ook steeds meer populair (hello, Mimosa). Licht-geel zou iets voor mij moeten zijn, omdat deze toch wel een beetje naar pastel neigt. De kleur bleek heel bijzonder te zijn. Het is namelijk bijna helemaal matte. Af en toe zie je wel een glansje, maar eigenlijk nauwelijks. Ik vind deze kleur echt super mooi, maar zo helemaal op me nagels voelt het heel onwennig. Misschien een glanzende topcoat er overheen? Sowieso mooi voor nailart? Als jullie nog ideƫen hebben over hoe ik deze kleur het beste kan dragen - let me know!

#302 is een hele bijzondere kleur. Het is roze (altijd goed) met een fijne groene shimmer erin! De groene shimmer zie je zowel bij kunstverlichting (het beste effect) als in de zon. Bij indirect licht lijkt de kleur gewoon heel licht roze met een beetje lichte/zilveren shimmer erin. Heel apart, maar zo mooi! Deze kleur is vrij sheer, ik kon zelfs beter nog een laagje aanbrengen. Maar toch vind ik hem ook zo prachtig: neutraal met een gewaagde touch.

#854 is een diep rood-paarse kleur met shimmer. Het is een wijn-kleurtje, niet te donker, precies goed. De shimmer is ook weer zo prachtig en maakt deze kleur extra bijzonder. Wat ik alleen zo jammer vind is de dekking. Beide lagen moeten namelijk precies goed zijn, regelmatig verdelen dus. Anders zie je namelijk kleine oneffenheden en kleurverschillen. Met dit kleurtje moet ik dus nog even oefenen, maar hij is zeker de moeite waard. Voor 11 euro heb je al zo'n beauty.

16 opmerkingen:

 1. hele mooie kleurtjes, de 1e valt ook zo lekker op mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 302 vind ik echt super bijzonder :D <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik vind ze allemaal echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 854, de dieppaarse vind ik het mooist, echt een superkleur die jou ook heel goed staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie kleuren, vooral die gele :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De gele kleur vind ik echt SUPER. Ik ben al een hele tijd op zoek naar een pastel geel kleurtje, maar heb er nog nergens een gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die eerste vind ik erg leuk :D !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die gele nagellak is toch wel heel gaaf en ook nog eens goed dekkend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dit heel mooie kleuren, vooral de derde kleur. Die lijkt me echt perfect voor de eindejaarsfeesten! De eerste vind ik ook wel iets hebben, de tweede vind ik net iets minder, maar dat is gewoon mijn mening uiteraard :) x

  BeantwoordenVerwijderen