maandag 16 mei 2011

Inglot palette swatches

Tijdens mijn bezoekje aan Inglot heb ik de meeste tijd bij de oogschaduws doorgebracht. Ik heb ze niet allemaal geswatched, maar zeker heel veel... zo ook te zien aan mijn swatch-arm ;)

Ik wilde per se bijzondere kleuren kiezen, kleuren die ik vaak kon gebruiken, maar ook kleuren die bij een fellere look passen. Eigenlijk was ik van plan om vooral matte kleurtjes aan te schaffen en toch heeft mijn shimmer-voorkeur het weer van mij gewonnen.


De eerste kleur die ik had gekozen was de rode kleur met shimmer erin. Ik vind het nog steeds zo bijzonder! Rode oogschaduw in het algemeen is echt een van mijn favorieten geworden.. naast de blauwe. En ja hoor, ook een donkere blauwe shimmer-kleur belandde in mijn palette. De lichroze kleur (helemaal links) is mij aangeraden omdat ik een hele lichte kleur wilde hebben die dan ook weer niet te wit zou zijn. Misschien lijkt het een saaie kleur, maar je kunt er heel veel mee. Shimmer-roze en shimmer leger groene kleuren vond ik... gewoon mooi! Erg bruikbaar ook.

De donker-bruine kleur viel mij pas op na de eerste swatch. Diep-diep-diep-bruin! Een geweldige kleur, vooral voor iemand met blauwe/grijze ogen! Geel-groene kleur... tja, het is echt zo'n zomers kleurtje en ik wilde hem per se hebben omdat hij matte is. De middelste licht-blauwe kleur komt helaas niet tot zijn recht. Hij bevat namelijk prachtige zee-blauwe shimmer die op de foto's helaas slecht te zien is. Oranje-koraal kleur - dé kleur van deze zomer met gouden shimmer erin. En de laatste lichte kleur is een prachtige highlighter, ook weer met gouden shimmer.

Zo'n paletje kun je helemaal zelf samenstellen. Je hoeft niet per se 10 kleuren te kopen, je kunt helemaal bepalen hoe je het wilt hebben (vandaar ook freedom system). Oh ja, en de prijs natuurlijk! Zie het artikel hierover + comment van Inglot-team. Even een snelle vergelijking: voor een MAC oogschaduw betaal je zo'n 12 euro, dus voor een volledig paletje... juist, veel meer dan hier. Kortom, I'm in love..

Inglot producten hebben geen namen, alleen nummers. Mocht iemand behoefte hebben aan nummers van alle/bepaalde oogschaduws uit mijn paletje - laat het mij weten.

20 opmerkingen:

 1. Wauw wat een prachtige kleuren en super mooi palette! Jaloerss! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, best goede pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ohhhh wat mooi, ik ga morgen heen:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig palette heb je samengesteld! Vooral de lichtroze, koraalkleurige en koffiebruine vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw echt heel erg mooi! Ik wil ook zeker zo'n palette samenstellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OMG wat mooi zeg! Die kleuren! Wauw....

  Ik moet echt een keer naar Inglot!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof pallet heb je gekocht, ik ben al benieuwd naar je looks! En ik ben zo blij dat de prijs dan toch niet verhoogd gaat worden! Ik had nl. deze info via iemand anders die me vertelde dat van zodra de webshop online zou staan, de prijs naar ongeveer 70 Euro zou gaan...hoera dat we ongelijk hadden!Laat de webshop maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt zo mooi! Dat pigment, en die kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldige mooie kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh my god, die twee laatste kleuren en de donkerbruine matte kleur zijn geweldig! Vooral die highlighter kleur wil ik graag hebben. Ik ga vast nog wel eens naar Amsterdam in de zomer, dus dan ga ik zeker langs om sowieso dit kleurtje te halen. Welk nummers zijn het? =P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Man Teng: donker-bruine is matte 329, oranje is amc shine 15, highlighter is amc shine 26.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, supermooie kleuren zeg. Prachtig gepigmenteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. prachtige kleurtjes!! vind de gele niceee :D

  BeantwoordenVerwijderen