dinsdag 10 mei 2011

Inglot shoplog

Jaja, daar is die dan! Mijn nieuwe favorieten! Mocht je de video-impressie van de winkel gemist hebben, check het nog eens hier (nu zou die het echt moeten doen). Een ding zeker - Inlgot winkel is gaaf! Ze hebben dan ook zooooveel, echt een aanrader om daar een keertje langs te gaan. Vooruit dan, mijn aankoopjes...

Oh ja, ik had nog een oogschaduw primer gekocht, maar ben het vergeten te filmen! Naja, het ziet er verder niet spectaculair uit: een soort concealer in een zwart potje.

Op de foto bij Inglot-artikel op Beautyscene Waar sta ik naar te kijken? Juist, pigmenten! ;)
De prijzen vallen echt mee. Nagellakjes 11 euro (is nog goedkoper dan OPI en KOH), gelliner 12 euro, pigmenten 14 euro, lipproducten 14-16 euro, het kwastje was 16 euro. Voor het paletje heb ik 60 euro betaald, maar ik heb gehoord dat deze 70 euro gaan worden... ik ga dus binnenkort meer kopen (oogschaduw-poeder en lippenstiften pans staan nu definitief op me wishlist). Edit: volgens de officiƫle info van Inglot (zie comments) blijft de prijs van de paletjes toch 60 euro - erg fijn nieuws!

14 opmerkingen:

 1. Leuk filmpje! Die pigmenten lijken me eg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu wil ik helemaal graag heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zooo jaloers! Maar in de goede zin! Ik wil er echt graag heen, zo'n prachtige winkel! In juli ga ik nog eens naar Londen, toch maar eens proberen om dan naar Westfield te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik ben er benieuwd naar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat 'n fantastische aankopen! Ik ben heel benieuwd naar de swatches! Ik moet toch ook echt eens naar de Inglot! Mooie nagels heb je trouwens. Die mogen echt gezien worden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn collega heeft bij Inglot in Polen geschopped. De oogschaduws waren daar nog minder dan €7,-. we worden hiero afgezet, haha XD. Wel een mooi artikel!

  Groetjes,

  Kaya-Quintana

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een mooie spulletjes heb je gekocht meis!
  De winkel ziet er echt super overzichtelijk en netjes uit :)
  En wat heb je mooie lange nagels!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldige aankoopjes zeg! Ik heb het voor de eerste keer gehouden bij een lakje en een palette met blush en drie oogschaduws. Maar ik ben verslaafd! Die pigmentatie is geweldig! Die brush ziet er ook goed uit, daar ga ik de volgende keer ook eens naar kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi,Bedankt voor je bezoekje!
  De palette's blijven 60 euro.
  @Kaya,je wordt dus niet afgezet,de eyeshadows komen dan op 5 euro!!

  Leuk filmpje btw.
  Grtjs,
  Het Inglot team

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @bianca: heb het gelijk aangepast! Erg fijn om te weten :) Ik kom zeker weer binnenkort langs! 5 euro is trouwens echt geen geld... 3x goedkoper dan MAC!! En kwaliteit is echt wauw.

  @IEDEREEN: big thnx voor jullie comments (en complimentjes voor me nagels^^)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke site + filmpje. Heb op je geabonneerd! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een geweldig filmpje! Zit te kwijlen achter mijn laptop haha! Wat ik vooral mooi vind is het palette - prachtige kleuren heb je gekozen - en je pigmenten! Kan niet wachten op je reviews in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Kelly: dank je wel ^^
  @Joyce: ahahaha leuk om te lezen :) Het staat al ingepland ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super dat de prijs toch 60 Euro blijft! Ik ben er erg blij mee in ieder geval, want het nieuws dat ze 70 Euro zouden worden dateert van maart!Al maar goed dat ik ongelijk had!

  BeantwoordenVerwijderen